fbpx

, Κυριακή
09 Φεβρουαρίου 2025

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Πλήθος κόσμου στο πάρκο Νέας Ελβετίας για τη Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας (ΦΩΤΟ+Video)

Την ευκαιρία για διασκέδαση, αγορές αλλά και ενημέρωση για ζητήματα οικολογίας και βιωσιμότητας αξιοποιούν Θεσσαλονικείς όλων των ηλικιών, οι οποίοι βρίσκονται στο πάρκο Νέας Ελβετίας για τη Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας.

«Όλα τα προϊόντα που βρίσκει κανείς στην Οικογιορτή είναι βιολογικά και οικολογικά. Όλα τα τρόφιμα παράγονται όχι μόνο με βιολογικό τρόπο αλλά και με οικολογικό τρόπο. Είναι εξαιρετικά υγιεινά και πολύ νόστιμα. Υπάρχουν και πολλές χειροτεχνίες», αναφέρει στην Karfitsa η Πόπη Σουρμαΐδου, από τον Κοινωνικό Συνεταιρισμό «Σπείρα Γης» και συνδιοργανώτρια της Οικογιορτής. Στη διοργάνωση συμμετέχουν περισσότεροι από 50 καλλιεργητές και παραγωγοί. Η κα. Σουρμαΐδου κάνει λόγο για μια καλή ευκαιρία για διασκέδαση και ενημέρωση, σημειώνοντας πως το τριήμερο η κίνηση των επισκεπτών ήταν μεγάλη.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.