, Τετάρτη
19 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Σφραγίστηκε το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε η Πάολα (ΦΩΤΟ)

Σφραγίστηκε το πρωί της Τρίτης το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε η Πάολα, στην περιοχή του Μύλου στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Μετά τις 11.45 η δημοτική αστυνομία και η ΕΛΑΣ σφράγισαν το νυχτερινό κέντρο και θυροκόλλησαν την απόφαση του δήμου Θεσσαλονίκης, μετά από το μπαράζ καταγγελιών από πολίτες για ηχορρύπανση.

Το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες, αφότου ο δήμος Θεσσαλονίκης είχε δεχτεί καταγγελίες από κατοίκους της περιοχής για ηχορύπανση. Σημειώνεται πως τις προηγούμενες δύο εβδομάδες έγιναν συστάσεις και συλλήψεις που οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο από την αστυνομία.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης υπογράμμισε ότι οι ελεγκτικές υπηρεσίες του δήμου και η δημοτική Αστυνομία θα συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους. «Οι κάτοικοι πήγαν στην αστυνομία και στη Δημοτική Αστυνομία και η υπηρεσία έκανε τη δουλειά της. Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι ότι θα συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους, χωρίς να έχουν μπροστά στα μάτια τους ονόματα», τόνισε ο δήμαρχος χαρακτηριστικά, ενώ είπε μάλιστα ότι: «Είναι ένα γνωστό κέντρο. Εγώ δεν ήξερα ποιο είναι το όνομά του, ούτε ποιοι τραγουδούν και δεν πρέπει να γνωρίζουμε. Πρέπει όλα να είναι απρόσωπα».

Η διακοπή λειτουργίας του καταστήματος είναι επ’ αόριστον, καθώς η δημοτική αστυνομία το σφράγισε για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας από την ηχορύπανση.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.