, Τετάρτη
19 Μαρτίου 2025

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Στην τελευταία του κατοικία ο 31χρνονος αστυνομικός Γιώργος Λυγγερίδης (ΦΩΤΟ+Video)

Στα κοιμητήρια Θέρμης έφτασε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της Παρασκευής, η σορός του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, που άφησε την τελευταία του πνοή στις 27 Δεκεμβρίου.

Η σορός του άτυχου αστυνομικού, που τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια επεισοδίων στου Ρέντη στις έφτασε στην τελευταία του κατοικία, όπου και θα ταφεί, συνοδεία μεγάλης αστυνομικής πομπής.

Οι συνάδελφοι του τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία. Στη συνέχεια, πυροβόλησαν στον αέρα τρεις φορές. Από τους συγκεντρωμένους φίλους και συγγενείς ακούστηκε ένα δυνατά η λέξη «Αθάνατος» και το πλήθος ξέσπασε σε χειροκροτήματα. Προς τιμήν του 31χρονου Γιώργου Λυγγερίδη, ο κόσμος που έδωσε το παρόν στα κοιμητήρια Θέρμης, έψαλε τον Εθνικό Ύμνο.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.