Θεσσαλονίκη: Συχνοί οι καβγάδες μεταξύ των αδερφών λένε οι γονείς τους – Σε κρίσιμη κατάσταση ο 23χρονος
Συχνοί ήταν οι καβγάδες μεταξύ των δύο αδερφών που ενεπλάκησαν χθες στο αιματηρό επεισόδιο όταν ο 16χρονος μαχαίρωσε τον μεγαλύτερο αδερφό του στο σπίτι τους στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Τα δύο αδέρφια που είναι αθλητές πολεμικών τεχνών μένουν μαζί με τη μητέρα τους όμως εκείνη έλειπε χθες το βράδυ όταν σημειώθηκε το περιστατικό.
Σύμφωνα με τον πατέρα τους, τα παιδιά είχαν διαφωνίες και καβγάδιζαν αρκετά συχνά. «Δεν γνωρίζουμε ακόμα τίποτα. Εγώ μένω σε άλλο σπίτι και δεν γνωρίζω πως έγινε όλο αυτό. Μένουν με τη μητέρα τους. Ο μεγάλος μου γιος, αυτός που χτυπήθηκε, είναι φαντάρος. Χθες πήγα τον πήρα απο τον σταθμό και τον έφερα στο σπίτι. Ήταν μόνοι τους στο σπίτι. Μάλωναν συχνά μεταξύ τους. Χώρισα εγώ με τη μητέρα τους και αυτοί φαίνεται ότι κρατούσαν μίσος ο ένας για τον άλλον. Τους έλεγα πάντα να είναι αγαπημένοι».

Όπως περιγράφει η μητέρα των παιδιών, η συμπεριφορά του 16χρονου είχε αλλάξει το τελευταίο διάστημα. «Ίσως φταίει η εφηβεία, ίσως ζήλευε και ήθελε να δείξει ότι είναι ο μεγάλος αδερφός τώρα που έλειπε ο αδερφός του φαντάρος». «Εγώ έλειπα στη δουλειά. Ήταν αγαπημένα γενικά και τα τρία μου παιδιά. Αδέρφια φτάσουν σε τέτοιο σημείο, δεν το χωράει το μυαλό μου. Δεν ξέρω γιατί συμπεριφερόταν έτσι τελευταία. Βγάζει ένα θυμό. Άρχισε να βγάζει ζήλια. Ίσως επειδή είναι στην εφηβεία, δεν γνωρίζω», αναφέρει η μητέρα.
Σύμφωνα με την μητέρα, οι γιατροί προχώρησαν σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και ο 23χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων από το σπίτι του 3ου ορόφου όπου μένει η οικογένεια ακούγονταν αρκετά συχνά φωνές όπως κανείς δεν περίμενε να φτάσουν σε τέτοιο σημείο τα δύο αδέρφια.