, Πέμπτη
23 Μαΐου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: «Τα σκυλιά δεν ήταν επιθετικά», υποστηρίζει ο 37χρονος κατηγορούμενος -(ΦΩΤΟ+Video)

Το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασε πριν από λίγο ο 37χρονος ιδιοκτήτης των τριών τσομπανόσκυλων που κατασπάραξαν ζωντανή χθες την 50χρονη μητέρα δυο παιδιών στη Νεοχωρούδα.

Συντετριμμένος φέρεται να είναι ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκυλιών όπως ανέφερε σήμερα το πρωί στους δημοσιογράφους, ο δικηγόρος του κατηγορουμένου.

Σχετικά με το πώς έγινε το τραγικό συμβάν, δήλωσε πως «Ο Χρήστος, είχε τα σκυλιά στην αυλή του, που έχει περίφραξη δύο μέτρα. Δυστυχώς χωρίς να το αντιληφθεί, άνοιξαν μια μικρή τρύπα 30 εκατοστών όπως διαπίστωσε και η αστυνομία, από την οποία και διέφυγαν. Δεν ήταν υποχρεωμένος να έχει δεμένα τα σκυλιά καθώς ήταν σωστή η περίφραξη της αυλής, δήλωσε ο δικηγόρος του 37χρονου, κ. Χρήστος Πατούνας.

Σύμφωνα με το δικηγόρο, ο 37χρονος είχε τα σκυλιά στο σπίτι του σαν φύλακες καθώς το α Ωραιόκαστρο είναι μια περιοχή στην οποία γίνονται συνεχώς διαρρήξεις. «Τα σκυλιά δεν ήταν επιθετικά, ήταν απλώς φυλακές του σπιτιού, εκπαιδευμένα και με σωστή συμπεριφορά»

Δείτε την φωτογραφία από τη τρύπα που είχε η περίφραξη:

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.