, Κυριακή
19 Μαΐου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Τι γίνεται με τις κρατήσεις των τουριστικών πρακτορείων για Κωνσταντινούπολη;

PIXABAY

Η Κωνσταντινούπολη αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για ολιγοήμερες διακοπές για τους Έλληνες. Ωστόσο, ακυρώνονται τελικά οι εκδρομές των τουριστικών πρακτορείων μετά από τις πολλές και συχνές το τελευταίο διάστημα, τοποθετήσεις των ειδικών σχετικά με το ενδεχόμενο ενός ισχυρότατου σεισμού στην Κωνσταντινούπολη;

Υπό την απειλεί μεγάλου σεισμού «ζει» η γειτονική μας χώρα εδώ και καιρό, με τις Αρχές να έχουν προετοιμαστεί τόσο για τις καταστροφικές επιπτώσεις όσο και για ένα ενδεχόμενο τσουνάμι.

Παρόλα αυτά,  υπάρχει ένας ισχυρός δεσμός μεταξύ των Ελλήνων ταξιδιωτών και της Κωνσταντινούπολης, αφού πάρα πολύ Έλληνες την επισκέπτονται  συνεχώς, κατατάσσοντας  την στις πρώτες επιλογές μας για διακοπές στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Απτόητοι οι Έλληνες ταξιδιώτες για Κωνσταντινούπολη, παρά τις ενδείξεις για μεγάλο σεισμό

Δίχως προβλήματα φέρεται ότι συνεχίζονται οι κρατήσεις για την Κωνσταντινούπολη, όπως δήλωσε στην Karfitsa, o πρόεδρος Τουριστικών Πρακτορείων Μακεδονίας- Θράκης,  Βύρων Θεολόγης, σημειώνοντας ότι το ενδιαφέρον παραμένει ακάθεκτο, ιδίως από Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στην Karfitsa, o πρόεδρος Τουριστικών Πρακτορείων Μακεδονίας- Θράκης,  Βύρων Θεολόγης τόνισε  «Δεν έχουμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τις κρατήσεις στην Κωνσταντινούπολη. Το  ενδιαφέρον ήταν καλό και εξακολουθεί να είναι καλό. Από ότι φάνηκε από τις κρατήσεις δεν είχαν οι ταξιδιώτης κάποιο φόβο για το ταξίδι τους, βάση τις προβλέψεις για επικείμενο σεισμό. Το ενδιαφέρον για την γειτονική χωρά ήταν πάντοτε αυξημένο από την Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο και συνεχίζει ακάθεκτο».

Αναφερόμενος στην περίοδο που υπάρχουν φουλ κρατήσεις στα ταξιδιωτικά πρακτορεία με προορισμό την Κωνσταντινούπολη ο κ. Βύρων Θεολόγης είπε «Είμαστε φουλ στις κρατήσεις και το 3ημερο των Αποκριών αλλά και της 25ης Μαρτίου».

Φωτογραφία Pixabay

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.