, Τετάρτη
19 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Θυμίζει Hollywood το κέντρο της Θεσσαλονίκης – Γυρίσματα του “Bricklayer”στην πλατεία εμπορίου (video&pics)

Συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα τα γυρίσματα της ταινίας «The Bricklayer» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Aπό νωρίς το πρωί της Τετάρτης οι συντελεστές της ταινίας έχουν στήσει τα συνεργία τους στην οδό Κατούνη όπου προβάρουν στιγμιότυπα της ταινίας.

Μεγάλη περιοχή του κέντρου έχει γεμίσει με κάμερες, ηθοποιούς, κομπάρσους και σεκιούριτι οι οποίοι ελέγχουν τα στενά τις περιοχής και ενημερώνουν τους περαστικούς να είναι προσεκτικοί στο πέρασμα τους.

Έλληνες πολίτες που έτυχε να βρίσκονται στο σημείο συμμετέχουν ως κομπάρσοι στην ταινία και δείχνουν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι. Λαμβάνουν οδηγίες από τους συντονιστές των γυρισμάτων και φαίνεται να το διασκεδάζουν.

Τέλος, όπως φαίνεται τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού καθώς υπάρχουν άτομα τα οποία διανέμουν μάσκες σε όσους δεν έχουν.

Λίγα λόγια για την υπόθεση της ταινίας

Στο “The Bricklayer” κάποιος εκβιάζει τη CIA δολοφονώντας ξένους δημοσιογράφους, κάνοντάς το να μοιάζει ότι η Υπηρεσία είναι υπεύθυνη. Καθώς ο κόσμος αρχίζει να ενώνεται προς τις ΗΠΑ, η CIA ανακαλεί τον κορυφαίο –αλλά και επαναστάτη– πράκτορά της, αναγκάζοντάς τον να αντιμετωπίσει το περιπετειώδες παρελθόν του, καθώς αποκαλύπτει παράλληλα μια διεθνή συνωμοσία.

Το σενάριο υπογράφουν οι Hanna Weg (Septembers of Shiraz) και Matt Johnson (Into the Blue).

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Renny Harlin, ο οποίος έχει σκηνοθετίσει μεταξύ άλλων και τις ταινίες “Die Hard 2”, “Cliffhanger” και “Long Kiss Goodnight”.

Τον Bricklayer θα υποδυθεί ο Aaron Eckhart και στο πλευρό του θα βρίσκεται η Nina Dobrev.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.