Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ σε τμήμα της εθνικής οδού Αθηνών–Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της Πιερίας, εξαιτίας εκτέλεσης εργασιών, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας.
Όπως ανακοινώθηκε, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο Μακρυγιάλου (455ο χλμ.) έως τον ανισόπεδο κόμβο Νέας Αγαθούπολης – Μεθώνης (459ο χλμ.), στο πλαίσιο των προβλεπόμενων παρεμβάσεων στον αυτοκινητόδρομο ως εξής:
Στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη:
- Έως το Σάββατο 16 Μαΐου 2026 και ώρα 12.00 ή μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, εάν αυτές ολοκληρωθούν νωρίτερα.
Στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα:
Related Post
- Από Τρίτη 12 Μαΐου 2026 και ώρα 8.00 έως Τετάρτη 13 Μαΐου 2026 και ώρα 20.00 ή μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, εάν αυτές ολοκληρωθούν νωρίτερα.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Κατερίνης.
Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν προσωρινά για όσο διάστημα διαρκέσουν οι εργασίες, με τις αρχές να καλούν τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα στην κυκλοφορία και να διασφαλιστεί η οδική ασφάλεια.



