, Δευτέρα
17 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Το Instagram μπλοκάρει τον Κάνιε για το bullying που κάνει στην Κιμ Καρντάσιαν

Το τελευταίο διάστημα, ο γνωστός ράπερ επιτίθεται συχνά δικτυακά, τόσο στην πρώην σύζυγό του Κιμ Καρντάσιαν, όσο και στον νέο της σύντροφο Πιτ Ντέιβιντσον, σύμφωνα με όσα αναφέρει το MUST. Όλα αυτά γίνονται κυρίως μέσα από την πλατφόρμα του Instagram, γι’ αυτό και η εταιρία αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να “τιμωρήσει” τον ράπερ, μπλοκάροντας τον λογαριασμό του.

Ύστερα από πολλά reposts που δέχθηκε ο 44χρονος ράπερ, έχει αποκλειστεί προσωρινά από τον λογαριασμό του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δημοσιεύει, να σχολιάζει ή να στέλνει μηνύματα.

Ένας εκπρόσωπος της μητρικής εταιρείας του Instagram, Meta, είπε στο TMZ ότι οι πρόσφατες αναρτήσεις του Κάνιε Γουέστ παραβίαζαν τους κανόνες της πλατφόρμας περί μίσους, παρενόχλησης και εκφοβισμού, με αποτέλεσμα το 24ωρο μπλοκάρισμα του λογαριασμού του.

Ελπίζουμε να του γίνει μάθημα όλο αυτό και να σταματήσει να κάνει bullying στη γυναίκα των παιδιών του. Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε και να δούμε την αντίδρασή του μετά την ενέργεια του Instagram προς το πρόσωπό του.

#Tags: Instagram

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.