06:26, Κυριακή
03 Ιουλίου 2022

Γνωρίστε το νέο ανοικτό πλαίσιο In-Cell Touch, μια εντυπωσιακή digital signage πρόταση με μοναδικό σχεδιασμό

Κομψό και ελαφρύ, το απόλυτα καινοτόμο digitalsignage θα σας χαρίσει τη βέλτιστη παραμετροποίηση.

Αθήνα, 06 Μαΐου 2022 – Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG), παρουσιάζει μια καινοτόμα digital signage πρόταση, το νέο ανοικτό πλαίσιο In-Cell Touch (μοντέλο 43TNF5J-B). Κομψό και ελαφρύ, το ανοικτό πλαίσιο In-Cell Touch διαθέτει λειτουργία αφής ενσωματωμένη στην οθόνη, επιτρέποντας την υλοποίηση ενός καλαίσθητου σχεδιασμού μέσω του λεπτού πλαισίου σε σύγκριση με τα γενικά προϊόντα αφής που απαιτούν πρόσθετα εξαρτήματα αφής (μεμβράνη).

Σε σύγκριση με τα γενικά προϊόντα αφής, το TNF5J έχει καθαρή ποιότητα εικόνας χωρίς παραμορφώσεις και “γαλακτώδη” φαινόμενα που προκαλούνται από πρόσθετα μέρη μεμβράνης του αισθητήρα αφής. Επίσης, παρέχοντας ενσωματωμένα μέρη όπως οθόνη αφής, και σύστημα webOS, προσφέρει μοναδική ευελιξία σχεδίασης.

Ένα ακόμη σημαντικό χαρακτηριστικό του TNF5J είναι ότι προσφέρει ευρεία γωνία θέασης, χάρη στην τεχνολογία πάνελ IPS, που παρέχει καλύτερο έλεγχο των υγρών κρυστάλλων. Επιπρόσθετα, το TNF5J παρέχει μια πιο ρεαλιστική αίσθηση αφής, καθώς μπορεί να αναγνωρίσει έως και 10 σημεία πολλαπλής αφής ταυτόχρονα, και μέσω της οθόνης μπορούν να παρέχονται διάφορες υπηρεσίες χρήσης που βασίζονται στην αφή. Τέλος, παρέχεται η δυνατότητα εγκατάστασης με κλίση 45 μοιρών.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ανοικτό πλαίσιο αφής 43TNF5J-B μπορείτε να βρείτε εδώ.

Σχετικά με την LG Electronics Business Solutions

Η LG Business Solutions είναι o αξιόπιστος συνεργάτης που προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και λύσεις για διαφορετικές βιομηχανίες παγκοσμίως. Με ένα χαρτοφυλάκιο μοναδικών λύσεων από κορυφαία προϊόντα ψηφιακής σήμανσης OLED και LED για τους επαγγελματίες έως λύσεις θέρμανσης και ψύξης, η LG είναι ένα brand με παγκόσμια αναγνώριση. Οι λύσεις πληροφορικής της LG περιλαμβάνουν οθόνες, lap-top, προβολείς, συσκευές cloud, ιατρικές οθόνες και ρομπότ, όλα σχεδιασμένα για να μεγιστοποιούν την αποδοτικότητα της εργασίας και να επιστρέφουν ισχυρή αξία στους πελάτες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LG.com/b2b.

Σχετικά με την LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ

Η LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή ψηφιακών λύσεων και συνεχίζει να ισχυροποιεί την θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

Επισκεφτείτε την LG στα:

www.lg.com/gr

LG MAGAZINE

www.facebook.com/lghellas

www.instagram.com/lg_hellas

www.LinkedIn.com/lghellasBusinessSolutions

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:

Communication Effect

Μαριάνθη Μαρίφογλου

Account Εxecutive

e-mail: [email protected]

τηλ: 210 6898300

LG Electronics Hellas

Business Solutions Division

B2B Marketing

e- mail: [email protected]

τηλ: 210 48 00 500