, Σάββατο
24 Φεβρουαρίου 2024

Kifonidis Passion: Ο μαγικός κόσμος του καφέ και της σοκολάτας

Σε έναν κόσμο όπου οι απαιτήσεις όσων λατρεύουν τον καφέ και την σοκολάτα δεν γνωρίζουν όρια, ένα μαγαζί έχει αναδειχθεί ως ο κατάλληλος προορισμός για τη συνάντηση αυτών των δύο απολαυστικών κόσμων.

Tο κατάστημα Kifonidis Passion, στην περιοχή της Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη προσφέρει ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι που συνδυάζει τον καφέ με τις πιο εκλεκτές σοκολάτες.

Η ιδέα του μαγικού γευστικού συνδυασμού του καφέ υπό την συνοδεία σοκολάτας προήλθε από την αγάπη των ανθρώπων του Kifonidis Passion για τον καφέ και την σοκολάτα. Στο μαγαζί το άρωμα του φρεσκοκαβουρδισμένου καφέ και η γλυκιά μυρωδιά της σοκολάτας πρωταγωνιστούν.

Η επιλογή του καφέ είναι εκλεκτή και ποικίλει ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Από κλασικά χαρμάνια μέχρι πιο ιδιαίτερα όπως εκείνα που προέρχονται από την Νέα Γουινέα, την Αιθιοπία, την Ινδία. Από τον αρωματικό espresso μέχρι το βελούδινο cappuccino, ο καφές στο Kifonidis Passion είναι μια αληθινή απόλαυση για τις γευστικές αισθήσεις σας. Η γεύση του καφέ απογειώνεται με την συνοδεία σοκολάτας. Από γαλλικές τρούφες με κακάο που λιώνουν στο στόμα, μέχρι βελγικές τρούφες με επικάλυψη σοκολάτας.

Η ατμόσφαιρα είναι ζεστή και φιλόξενη, δημιουργώντας ένα άνετο περιβάλλον για να απολαύσετε το ταξίδι σας στον κόσμο του καφέ και της σοκολάτας. Μάλιστα, η διακόσμηση έρχεται να προστεθεί στα highlights του μαγαζιού, καθώς θυμίζει πως είναι βγαλμένη από παραμύθι. Περπατώντας μέσα στο κατάστημα σας περιβάλει μια ατμόσφαιρα δημιουργικότητας. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι πως η διακόσμηση ανά τακτά διαστήματα αλλάζει, καθώς ο χώρος στολίζεται με αντικείμενα που είναι προς πώληση. Η συνεχής εξέλιξη της διακόσμησης είναι ένα μοναδικό κομμάτι του μαγαζιού. Για αυτό κάθε φορά που το επισκέπτεστε, θα ανακαλύψετε μια εντελώς διαφορετική αισθητική.

INFO

Kifonidis Passion

Θ. Σοφούλη 17, Καλαμαριά Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 429 814