, Σάββατο
24 Φεβρουαρίου 2024

Μαιευτήριο Comedy Club: Ο ναός του stand up comedy και της δημιουργίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! 

Ένα χώρος στο κέντρο της πόλης, ή μάλλον στη καρδιά της Θεσσαλονίκης, άνοιξε της πύλες του και χαρίζει αμέτρητες βραδιές γέλιου και δημιουργίας.

Ελεύθερη δημιουργία, ψυχοθεραπεία επί σκηνής ή ακόμη καλύτερα, μια σκηνή που προσφέρει απλόχερα την ευκαιρία και το βήμα να αναπτυχθούν σκέψεις, προβληματισμοί και πρωτίστως πολύ χιούμορ! Στο Μαιευτήριο, μπορεί κάποιος να απολύσει stand up ακόμη και στα…Αγγλικά! 

Μοναδικά κοκτέιλ, ελληνικά κρασιά, ποικιλία από μπίρες και το χαμογελαστό προσωπικό βάζει ακόμη πιο βαθιά το στίγμα του Μαιευτηρίου στη καρδιά όλων των επισκεπτών, που με ευκολία κάνουν το χώρο «στέκι». 

Κάθε εβδομάδα πλήθος κωμικών πιάνουν το μικρόφωνο και παρουσιάζουν τα κείμενα τους και το κοινό τους αγκαλιάζει. Όμως, και το κοινό, μια φορά την εβδομάδα έχει την ευκαιρία να ανεβεί στη σκηνή και να πειραματιστεί με κείμενα, acts και κυρίως με τον…εαυτό του! 

Το Μαιευτήριο Comedy Club, και ένας εκ των ιδρυτικών μελών του, Giuseppe Vieri διοργανώνει, επιπρόσθετα, Stand up comedy workshops, που στόχο έχουν το κοινό που ασχολείται με το μοναδικό αυτό είδος κωμωδίας, να αυξηθεί, να μάθει καλύτερα τον εαυτό του και να «μπει» όσο πιο βαθιά γίνεται στο κόσμο του γέλιου και να ανακαλύψει τον μαγικό κόσμο της ζωής…πάνω στη σκηνή! 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ KARFITSA