, Δευτέρα
17 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Βρεγμένη Γάτα, η προσιτή πολυτέλεια στην εστίαση

Το να αποτελέσει η «Βρεγμένη Γάτα» μία προσιτή πολυτέλεια, ήταν εξ’ αρχής η φιλοσοφία των εμπνευστών του. Σε έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να δοκιμάσουν τις εξαιρετικές προτάσεις του μενού, είτε πρόκειται για νόστιμα κρεατικά, κοπές κάθε είδους ή πιο θαλασσινές επιλογές.

Επιλεγμένα υλικά, προσεγμένοι συνδυασμοί, και όλη η προσοχή σε κάθε πιάτο από την αρχή ως την τελευταία πινελιά.

Γιατί η ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΓΑΤΑ είναι γεννημένη να εντυπωσιάζει!

Βυθιστείτε σε μια απολαυστική εμπειρία φαγητού από την άνεση του κομψού εστιατορίου, γνωρίστε τις νέες γεύσεις του καταλόγου, δημιουργίες του εξαιρετικού σεφ Νίκου Καρδάση.

Ανακαλύψτε μια πρωτοποριακή μεσογειακή κουζίνα όταν δειπνήσετε στο κορυφαίο εστιατόριο και συνοδεύστε την με τις καλύτερες επιλεγμένες ετικέτες κρασιών! Από την πρώτη σας επίσκεψη στη ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΓΑΤΑ, θα βρείτε την προσοχή στη λεπτομέρεια, τις νόστιμες γεύσεις και τις παραδεισένιες απόψεις που θα σας κάνουν να έρχεστε ολοένα και συχνότερα!

Στη «Βρεγμένη Γάτα» δεν θα ζήσεις απλά την προσιτή της πολυτέλεια…θα ζήσεις την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία σε έναν από τους ωραιότερους χώρους για την έξοδο σου στην πόλη!

Διεύθ. Απόλλωνος 4,Κάτω Τούμπα.Τηλ. 2310 909999.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ KARFITSA

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.