, Τετάρτη
17 Απριλίου 2024

search icon search icon

Οι επόμενες ημέρες είναι πολλά υποσχόμενες για αυτά τα ζώδια

H ενέργεια των άστρων την εβδομάδα που διανύουμε ευνοεί κατά πολύ πέντε ζώδια. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία και η Σελήνη από την Παρθένο στον Τοξότη φέρνουν θετικά νέα σε επαγγελματικά και ερωτικά. Γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο, ειδικά αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια. Να έχετε πάντα στον νου σας πώς αντιδράτε με τους γύρω σας και να κρατάτε το μυαλό σας ανοιχτό και με σύνεση στα συναισθήματα των άλλων.

Κριός

Οι κοσμικές δυνάμεις φυλούν τα νώτα σας και θα απομακρύνουν όλα τα εμπόδια στο δρόμο σας, είτε φυσικά είτε ανθρωπογενή. Καθαρίστε την αύρα σας και απολαύστε μερικές στιγμές με τον εαυτό σας. Παραμείνετε αυθεντικές και μη φοβάστε να λέτε τη γνώμη σας.

Καρκίνος

Η διαίσθησή σας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη αυτή την εβδομάδα, ακούστε τη. Μην αφήσετε την αμηχανία ή τις προκαταλήψεις να σας στερήσουν όμορφες στιγμές. Τα μηνύματα που λαμβάνετε τώρα θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε το μέλλον και να αποφύγετε τα προβλήματα. Βρείτε χρόνο για ψυχαγωγία και χαλάρωση αυτή την εβδομάδα, ακόμα κι αν έχετε πολλές ευθύνες στους ώμους σας! Αξίζετε κι εσείς ένα διάλειμμα. Και μάλιστα ένα που να τιμά τα γούστα και τα ενδιαφέροντά σας.

Λέων

Αφιερώστε λίγο χρόνο αυτή την εβδομάδα στις σκέψεις σας και επικεντρωθείτε στα σχέδιά σας. Είναι η στιγμή που θα «ευθυγραμμιστείτε» με το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας. Η εστίαση σε δημιουργικά χόμπι και δραστηριότητες αυτές τις ημέρες θα σας ωφελήσει επίσης, είτε στη δουλειά, είτε στον έρωτα, είτε στην ιδιωτική σας ζωή. Αφήστε το παιδί που κρύβετε μέσα σας να φανεί.

Παρθένος

Η ενέργεια αυτής της εβδομάδας σας ωθεί να είστε καλοπροαίρετες, δοτικές και με φιλανθρωπικά συναισθήματα. Το αν θα τα εκφράσετε μέσω εθελοντικών δραστηριοτήτων ή βοηθώντας έναν παλιό γείτονα ή έναν φίλο που έχει ανάγκη, εξαρτάται από εσάς. Εφόσον η καρδιά σας είναι ανοιχτή θα προσκαλέσετε εξαιρετικές ευλογίες στη ζωή σας.

Σκορπιός

Φροντίστε να εστιάσετε στα πράγματα που έχουν πραγματικά σημασία για εσάς και διοχετεύστε την ενέργειά σας στις προτεραιότητές σας, είτε πρόκειται για την καριέρα σας, είτε για την οικογένειά σας, είτε για κάτι άλλο. Οι κοσμικές δυνάμεις θα σας στείλουν βοηθούς όταν δεν το περιμένετε. Αν το επιθυμείτε καταγράψτε τις σκέψεις σας σε ένα ημερολόγιο, ώστε να είστε πιο συγκεντρωμένες και οργανωμένες.

Πηγή: marieclaire.gr

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.