, Κυριακή
19 Μαΐου 2024

search icon search icon

Τα ζώδια αυτή την εβδομάδα

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά.

Σημαντική μετάβαση θα έχουμε στον τρίτο κατά σειρά μήνα της χρονιάς, όπου θα αποδειχθεί πολυτραυματισμένη χρονική στιγμή. Θα μας εξαντλήσει πνευματικά και σωματικά, ακόμη και εκείνους που είναι άτρωτοι στις δύσκολες καταστάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Αν και αυτή η εβδομάδα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, θα έχετε μία έντονη ανησυχία για κάποια δικά σας πρόσωπα. Ίσως το φιλικό σας περιβάλλον περνά κρίση και θα ακούσετε ανακρίβειες για καταστάσεις που σας αφορούν. Αυτή την περίοδο επίσης θα νιώσετε την έλλειψη ενέργειας και αυτό θα σας οδηγήσει να είστε εσωστρεφείς, που εν τέλη θα σας βοηθήσει αρκετά στο να συνειδητοποιήσετε πολύ σημαντικά πράγματα για τον εαυτό σας.    

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε από τα ζώδια που θα περάσουν μία κρίση, τόσο επαγγελματική, όσο και προσωπική. Σε όλο αυτό θα παίξει ρόλο η δική σας δυναμική και κρίση των καταστάσεων, όπου θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, σε ότι σας γεμίζει με ανασφάλεια.   Θα έρθει η κατάλληλη στιγμή που θα διαχειριστείτε τα γεγονότα με μεγαλύτερη ισορροπία και θα ολοκληρωθεί η επιτυχία που περιμένετε.    

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή την εβδομάδα οι καταστάσεις γύρω σας θα είναι πολύ απαιτητικές και δύσκολες. Όσο και να προσπαθήσετε το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του και θα είναι δύσκολο να φέρετε στα μέτρα σας τα γεγονότα. Θα προσέξετε τις αποφάσεις σας, συμβόλαια, μετακινήσεις και νομικές υποθέσεις. Γενικότερα μην προκαλέσετε τον κίνδυνο, γιατί κάπου εκεί κοντά θα βρίσκεται και περιμένει να βγάλετε την ευαίσθητη πλευρά σας, για να σας επιτεθεί.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι αρκετά σημαντική η εβδομάδα αυτή, όπου μπορείτε να ανατρέψετε το αρνητικό κλίμα και να βρεθείτε σε ευνοϊκή θέση εφόσον φροντίσετε τις εκκρεμότητες από το παρελθόν. Οικονομικά θέματα κτυπούν και πάλι την πόρτα σας, που ίσως συνδυάζονται κατά κάποιο τρόπο και με κάποια δικά σας πρόσωπα. Στο τέλος της εβδομάδας μία νευρικότητα και ένας εκνευρισμός, είναι το αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης που δείξατε σε αγαπημένο σας πρόσωπο.  

ΛΕΩΝ

Αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν έντονα οι σχέσεις σας και οι εξελίξεις σε αυτό τον τομέα θα είναι ραγδαίες και έντονες. Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξουν εντάσεις σε θέματα συνεργασιών και οικονομικών, όπου κάποιο γεγονός θα σας απογοητεύσει. Γενικότερα θα πρέπει να είστε αρκετά εγκρατείς με τα έξοδα που κάνετε, αλλά επίσης πολύ προσεκτικοί με την εμπιστοσύνη που δείχνετε σε κάποια πρόσωπα.

ΠΑΘΕΝΟΣ

Έχετε τον Κρόνο απέναντι σας και η σύνοδος με τον Ήλιο δεν θα είναι από τα πιο ευχάριστα γεγονότα αυτή την εβδομάδα. Θα πρέπει να λειτουργείτε με ήθος και σοβαρότητα ώστε να αποφύγετε τα λάθη που θα σας οδηγήσουν στην κοινωνική και συναισθηματική απογοήτευση. Είναι μία αρκετά τεταμένη περίοδος γενικότερα και αυτό που τώρα θα πράξετε, θα έχει μία μεγάλη χρονική διάρκεια που θα σας ακολουθεί.

ΖΥΓΟΣ

Αν και δεν σας επηρεάζουν έντονα οι πλανητικές θέσεις αυτή την εβδομάδα, θα έχετε μία αρκετά παράξενη ψυχολογία. Από την μια θα βάζετε τα όρια σας στους άλλους, από την άλλη θα έχετε την τάση για ανανέωση και ριψοκίνδυνες καταστάσεις στην προσωπική σας ζωή και τα χρήματα σας. Αν δεν θέλετε να φέρετε χάος στην ζωή σας, καλό είναι να κρατήσετε τις ισορροπίες.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα δεν είναι ήρεμη και φιλική προς εσάς. Ίσως να έχετε αρκετά προσωπικά θέματα που οφείλετε να τακτοποιήσετε ενώ θα πρέπει να δείτε με μεγαλύτερη προσοχή τις οικογενειακές υποθέσεις, που μάλλον σας έχουν κουράσει αρκετά. Από την άλλη δεν αποκλείεται να πάρετε κάποιες αποφάσεις, που αφορούν την συναισθηματική σας ζωή, ή θα απογοητευτείτε από κάποιες συμπεριφορές που δεν θα περιμένατε.   

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι εξελίξεις τρέχουν και εσείς έχετε αρκετή υπερένταση και στρες, κάτι που θα σας δημιουργήσει την ακαταλληλότητα της στιγμής για να πάρετε αποφάσεις. Ο Κρόνος σας πιέζει αρκετά και η σύνοδος του με τον Ήλιο, ενεργοποιεί κάποιες οικογενειακές υποθέσεις, που σίγουρα δεν σας είναι ευχάριστες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτές οι μέρες είναι πολυέξοδες και σίγουρα θα έχετε μία έντονη τάση για να προκαλείτε στον εαυτό σας αγοραστική ματαιοδοξία. Βέβαια είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε ότι η τάση να ρισκάρετε κάποια πράγματα, θα έχει ένα αποτέλεσμα όχι και τόσο καλό με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μία συνάντηση με συγγενικό πρόσωπο θα σας φέρει μελαγχολία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 Για σας τα γεγονότα στην προσωπική σας ζωή θα σας φτάσουν σε ακραίες καταστάσεις, εφόσον Αφροδίτη και Άρης βρίσκονται στο δικό σας ζώδιο, αλλά δέχονται δύσκολες γωνίες από τον Δία και τον Ουρανό. Η υπερβολή και οι ανταγωνιστικές καταστάσεις θα σας εξαντλήσουν και καλό είναι να μην παίξετε το παιχνίδι του θύματος ή του θήτη. Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, ένα οικονομικό θέμα σας κτυπά το κουδούνι του κινδύνου.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτές τις μέρες θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί με τα εργασιακά θέματα, αλλά και την προσωπική σας ζωή. Κάτι που σας αναγκάζει να περιορίσετε τους στόχους σας είναι και ο Κρόνος στο ζώδιο σας, όπου το κάρμα έχει πολύ σημαντική θέση στην ζωή σας και θα πρέπει να αναγνωρίζετε αμέσως την σωστή πλευρά που θα πρέπει να βρίσκεστε σε κάθε σας υπόθεση. 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ KARFITSA

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.