, Τετάρτη
17 Απριλίου 2024

search icon search icon

Τα ζώδια για αυτή την εβδομάδα

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά.

Η εβδομάδα από 5 έως 11 Φεβρουαρίου εμπεριέχει την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 10/2. Μία ανατρεπτική Νέα Σελήνη, όπου η δύσκολη γωνία που σχηματίζει ο Ουρανός με τα φώτα, «Ήλιο και Σελήνη», είναι γεμάτο από ξαφνικά γεγονότα και το αποτέλεσμα μιας υπόθεσης δεν θα είναι εύκολο και κατανοητό. Ανατροπές και περίεργες καταστάσεις μπορεί να συμβούν σε πρόσωπα κύρους, αλλά και ατυχήματα που θα προκαλέσουν κοινωνικό σοκ. 

ΚΡΙΟΣ

Από το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας, ο Ερμής συναντά τον Πλούτωνα και ενεργοποιεί πολλές από τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Σας δημιουργεί επίσης μία εσωτερική αναστάτωση, όπου καλό είναι να μην αφήσετε τα συναισθήματα σας ανεξέλεγκτα να τραυματίζουν εσάς και τους άλλους. Η ρευστότητα κάποιων πραγμάτων είναι λογικό να σας δημιουργεί εκνευρισμό, που καλό είναι να μην ξεσπάσετε σε αγορές που σας είναι άχρηστες και επικίνδυνες, για την καλή ροή των οικονομικών σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Βρίσκεστε σε μία πολύ ανανεωτική χρονική στιγμή, όπου ο Ουρανός βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, σας δημιουργεί την αίσθηση της ελευθερίας με ότι κόστος αυτό μπορεί να σημαίνει. Ίσως οι νέες γνωριμίες αυτής της περιόδου έχουν κάτι που λείπει από σας, δηλαδή την ευκολία να δέχεστε την διαφορετικότητα και να πορεύεστε σε νέα μονοπάτια. Η Νέα Σελήνη στις 10/2, είναι αρκετά ιδιαίτερη για τα επαγγελματικά σας, αλλά και για την κοινωνική σας ζωή. Το τέλος της εβδομάδας έχει αποκαλύψεις και ξαφνικές ανατροπές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στην αρχή της εβδομάδας ο κυρίαρχος πλανήτης σας Ερμής, συναντά τον Πλούτωνα, όπου θα δημιουργηθεί μία έντονη εσωτερική αναστάτωση σε εσάς των 2 πρώτων ημερών. Βέβαια η σωστή διαχείριση των γεγονότων μπορεί να φέρει μία συνεργασία, ή μία καλή συμφωνία με το εξωτερικό. Η Νέα Σελήνη είναι θετικά τοποθετημένη στο δικό σας ζώδιο, όπου μπορεί να σας προσφέρει, νέους πνευματικούς προορισμούς και ταξίδια.   

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε έτοιμοι για να δείτε ξεκάθαρα όλα εκείνα που σας περιορίζουν και σας κουράζουν. Η σύνοδος του Ερμή – Πλούτωνα, καθορίζει κάποιες οικονομικές εντάσεις και παρεξηγήσεις, που πιθανότατα μοιράζεστε με κάποια πρόσωπα. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου στις 10/2, είναι η επισφράγιση των οικονομικών, αλλά και συναισθητικών αλλαγών που νιώθετε ότι έρχονται.  

ΛΕΩΝ

Η είσοδος του Ερμή στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο, σας κάνει αρκετά κοινωνικούς, ενώ στην αρχή της εβδομάδας ένα πρόσωπο θα σας τραβήξει την προσοχή με την πνευματικότητα του. Πολλοί από σας θα επιθυμήσετε νέες γνωριμίες και η Νέα Σελήνη σας σπρώχνει προς αυτή τη κατεύθυνση. Βέβαια μην κάνετε γρήγορες επιλογές, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να πέσετε σε καταστάσεις που σίγουρα δεν θα σας προσφέρουν γαλήνη και ηρεμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στην αρχή της εβδομάδας πολλά πράγματα θα σας προκαλέσουν έντονο προβληματισμό και ανησυχία, κυρίως για τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Είναι σίγουρα πολύ σημαντικό ότι συνεχίζει μία συναισθηματική τακτοποίηση για σας, αλλά θα πρέπει να καταλάβετε ότι  η εβδομάδα αυτή φέρνει ρευστότητα στα χρήματα, αλλά και στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Η Νέα Σελήνη στις 10/2, είναι πολύ υποστηρικτική για να αλλάξετε καταστάσεις που περιορίζουν το καθημερινό σας πρόγραμμα, αλλά και να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες, που βλάπτουν την υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στο συμβατό με το δικό σας ζώδιο του Υδροχόου, θα φέρει καλές προοπτικές στην προσωπική σας ζωή, στα δημιουργικά σας ταλέντα, αλλά και στα παιδιά σας αν είστε γονείς. Η Νέα Σελήνη στις 10/2, σας ευνοεί και θέλει από σας να δώσετε περισσότερη ελευθερία στον τρόπο που διαχειρίζεστε την σχέση σας, να νιώσετε αδέσμευτοι και πνευματικά ανοικτοί σε ιδέες και καταστάσεις, που σας κρατούσαν πίσω στο παρελθόν.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στην αρχή της εβδομάδας συναντά τον σκοτεινό Πλούτωνα, όπου και ενεργοποιεί παλιές υποθέσεις. Κάποιοι από σας θα αλλάξετε κατοικία ή θα νιώσετε ότι ήρθε η στιγμή να σκεφτείτε σοβαρά για ένα θέμα που σας απασχολεί και χρειάζεται άμεσα την λύση του. Η Νέα Σελήνη στις 10/2 θα σας φέρει μία οικογενειακή αλλαγή, ή θα σας κάνει έντονα ριζοσπαστικούς με καταστάσεις που σας καταπίεζαν χρόνια.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μετακίνηση του Ερμή στο φιλικό με το δικό σας ζώδιο του Υδροχόου, θα φέρει σταδιακά μία έντονη και καθοριστική περίοδο καλλών εξελίξεων στις σχέσεις σας με πρόσωπα από το κοντινό σας περιβάλλον. Τα κίνητρα σας θα είναι περισσότερο έντονα, όσον αφορά την εργασία, αλλά και τη υγεία σας. Η Νέα Σελήνη θα σας φέρει νέες συνθήκες που θα πρέπει να είστε φειδωλοί και αρκετά προσεκτικοί, σε επαγγελματικές προτάσεις, ή θέματα υγείας.     

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βιώνετε μια από τις πιο γόνιμες και αποτελεσματικές περιόδους της ζωής σας, τα επαγγελματικά σας βρίσκονται σε μία αρκετά καλή περίοδο, ενώ από ότι φαίνεται έχετε μία τάση να βάλετε τα οικονομικά σας σε σειρά. Είστε σε συναισθηματική και προσωπική ανανέωση και τα οικονομικά σας μπαίνουν σε μια περίοδο ανάπτυξης. Βέβαια επειδή θα υπάρξουν κάποιες εξωγενείς παράγοντες που μπορεί να σας φέρουν οικονομικές αναταραχές, φροντίστε να είστε αρκετά σίγουροι για κάθε αγορά, πώληση, ή συνεργασία.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής περνά στο ζώδιο σας στις αρχές της εβδομάδας, κάτι που θα αποβεί πολύ σημαντικό για σας, εφόσον το ατού σας θα βρίσκεται πλέον στον τρόπο που θα επικοινωνείτε με τους άλλους.   Επίσης πολλά θα βρίσκονται στην σφαίρα του παρασκηνίου και αυτό θα σας φέρει πιο κοντά στις επιδιώξεις σας. Πρωταγωνιστές θα γίνετε στις 10/2, όπου η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο θα δημιουργήσει τριγμούς σε οικογένεια και περιουσία, κάτι που θα πρέπει να διαχειριστείτε όσον το δυνατόν πιο έξυπνα.       

ΙΧΘΥΕΣ

Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν αυτή την εβδομάδα, αλά θα πρέπει να τις ξεχωρίσετε και να καταλάβετε τι είναι για σας και τι όχι. Στην σκιά του ζωδίου σας θα συναντήσει ο Ερμής τον Πλούτωνα, όπου κρύβει μυστικά και έχετε την τάση να απομονωθείτε και να κρύψετε προς το παρόν τις προθέσεις σας. Η Νέα Σελήνη τις 10/2, θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην παρασκηνιακή σας επιθυμία για μία εσωστρέφεια που σας διακρίνει, αυτή την χρονική στιγμή. 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ KARFITSA

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.