, Τετάρτη
17 Απριλίου 2024

search icon search icon

Τα ζώδια για αυτή την εβδομάδα

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά

Αυτή η εβδομάδα έχει πολύ σημαντικές πλανητικές μετακινήσεις, η μία είναι του Άρη και η δεύτερη της Αφροδίτης, όπου θα περάσουν στο ζώδιο του Υδροχόου.

Οι δύο αυτοί πλανήτες, θα έρθουν σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, όπου θα αναδυθούν σκοτεινές δυνάμεις και δύσκολα γεγονότα σε κοινωνικά θέματα, προσωπικές σχέσεις και οικονομικές υποθέσεις. Είναι η εβδομάδα που οι κίνδυνοι είναι έντονοι και χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην διαχείριση των καταστάσεων.      

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα έχει έντονο το στοιχείο των σχέσεων, των συναισθημάτων και των συνεργασιών, αλλά κρύβει πολλά σκοτεινά σημεία που θα πρέπει να εντοπίσετε. Οι αλλαγές θα έρθουν την στιγμή που θα δείξετε αποφασισμένοι να κάνετε τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις στην ζωή σας. Το καθήκον και ο εξαναγκασμός δεν έχουν θέση σε όλα εκείνα που λαχταράτε να κάνετε το επόμενο διάστημα.    

ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς οι Ταύροι των 2 πρώτων ημερών είστε σε μία κοινωνική και επαγγελματική αναστάτωση. Ετοιμάζεστε να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας και όλο αυτό θα έρθει με αργό τρόπο, αλλά θα σας καθορίσει τα επόμενα χρόνια. Ο αθέμιτος ανταγωνισμός στα επαγγελματικά σας θα είναι πολύ έντονος και ίσως θα πρέπει να είστε υποψιασμένοι για πρόσωπα που μέχρι τώρα δεν σας έχουν δείξει τις αληθινές τους προθέσεις. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε έτοιμοι για δράση, ακόμη και αν πολλά πράγματα εναντιώνονται στις επιθυμίες σας. Εσείς των 2 πρώτων ημερών θα έχετε μία πολύ ενεργή καθημερινότητα και σίγουρα τον παράγοντα τύχη με το μέρος σας. Τίποτα βέβαια στην ζωή σας δεν θα πραγματοποιηθεί χωρίς προσπάθεια, αλλά όταν είστε πιστοί στα οράματα σας, όλα θα έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα συναισθήματα σας ή θα σας καταστρέψουν, ή θα πετύχετε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα και οι κακές στιγμές από το παρελθόν που σας έχουν στιγματίσει. Το καλύτερο στην παρούσα στιγμή είναι να εντοπίσετε τις παλιές πληγές σας και να τις αφήσετε τον χρόνο να τις γιατρέψει, χωρίς να παρέμβετε με τοξικότητα και θεατρινισμούς.  

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες που έχετε γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου σας, σίγουρα έχετε νιώσει κάποιες δυσκολίες στις στενές σας σχέσεις. Είναι καιρός να καταλάβετε τι πρεσβεύουν οι άλλοι και να πέσουν οι μάσκες, κάτι που είναι επίπονο και καθόλου συμβατό με την ζωή που θέλετε να έχετε. Εκείνο που θα συμβεί επίσης είναι ότι σταδιακά θα βάλετε τον καθένα, στο βάθρο που του αναλογεί και θα πάψετε να κάνετε υπερεκτιμήσεις σε πρόσωπα που δεν το αξίζουν.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πολυαστρία στο ζώδιο του Υδροχόου, σας δημιουργεί μία έντονη αγχωτική περίοδο με τα εργασιακά σας θέματα. Ίσως να έχετε την τάση των αλλαγών και όλο αυτό να σας πιέζει και να σας δημιουργεί ανασφάλειες. Εκείνο επίσης που έχετε εντοπίσει είναι η ευαισθησίες στον τομέα της υγείας σας. Θα παρουσιάζονται θέματα που μέχρι σήμερα σας ήταν άγνωστα, ή δεν τους είχατε δώσει την πρέπουσα προσοχή. 

ΖΥΓΟΣ

Η πολυαστρία στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ευνοήσει αρκετά, ακόμη και με δύσκολο τρόπο θα ενεργοποιηθεί η επιθυμία σας να τακτοποιήσετε καταστάσεις και να νιώσετε καλά με τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα γίνετε πιο δραστήριοι με τα πράγματα που ασχολείστε, αλλά και με την προσωπική σας ζωή, που τώρα θα πρέπει να την κτίσετε σωστά. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η περίοδος είναι αρκετά έντονη για σας και ίσως σας κουράσουν καταστάσεις που αφορούν την οικογένεια σας, το σπίτι και τα επαγγελματικά σας σχέδια. Εσείς ιδίως των πρώτων ημερών έχετε έναν έντονο προβληματισμό με τη ακίνητη περιουσία σας, ενώ θα υπάρξουν εντάσεις που απορρέουν από την επιθυμία σας να ελέγχετε τους άλλους. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η εβδομάδα έχει μία έντονη τάση να γίνετε εξωστρεφείς, να μην αρκείστε στο λίγο αλλά να κυνηγήσετε τις ευκαιρίες, που πραγματικά δεν θέλετε να τις αφήσετε να χαθούν. Ξεκινά επίσης για σας μία περίοδος ταξιδιάρικη και αρκετά ενδιαφέρουσα σε πνευματικές αναζητήσεις, σπουδές και άνοιγμα μιας νέας ιδέας, που θα υλοποιηθεί το επόμενο διάστημα.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μία αρκετά ενδιαφέρουσα εβδομάδα για σας, εφόσον ο Άρης και η Αφροδίτη εγκαταλείπουν το ζώδιο σας και ενώ την προηγούμενη περίοδο είχατε ένα συνωστισμό καταστάσεων στην ζωή σας, τώρα επικεντρώνεστε στις βασικές σας ανάγκες. Τα έσοδα σας μεταβάλλονται και εδώ θα τονίσω ότι μπορεί να υπάρξουν κέρδη, αλλά κάποιοι από εσάς θα βρεθείτε σε ένα κυκεώνα, πολλών υποχρεώσεων. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η περίοδος είναι πολύ αντιφατική για σας, ενώ οι αλλαγές θα έρχονται η μία μετά την άλλη. Η ευέλικτη σκέψη θα σας ευνοήσει αλλά θα πρέπει να καταλάβετε ότι εκεί που βρίσκεστε τώρα δεν είναι η πιο σωστή πλευρά για σας. Μην φοβηθείτε να κάνετε την επανάσταση σας και κυρίως μην αφήσετε το παρελθόν να βρίσκεται στο παρόν σας, με καταστροφικό τρόπο. 

ΙΧΘΥΕΣ

Το παρασκήνιο και κάθε τι που βρίσκεται στο σκοτεινό υποσυνείδητό σας, έχει αρχίσει και φανερώνεται με έναν κάπως δύσκολο τρόπο. Έτσι μην επιτρέψετε στις σκέψεις σας να καθορίσουν ένα δύσκολο παρόν,  όπου η φυγή σας από εκεί θα είναι πολύ δύσκολη. Φροντίστε επίσης και την υγεία σας, που πολλά θέματα ξεκινούν από την ψυχή σας και μεταφέρονται στο σώμα σας.  

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ KARFITSA

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.