, Παρασκευή
24 Μαΐου 2024

search icon search icon

Τα ζώδια για σήμερα 14 Μαρτίου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά.

Σήμερα η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, όπου οι όψεις που θα σχηματίζει θα έχουν μικρή διάρκεια, αλλά με έντονες συναισθηματικές υπερχειλίσεις.

*Για σας που σήμερα έχετε γενέθλια, η προσωπική σας χρονιά μπορεί να σας φέρει οικονομικά οφέλη μέσα από ταξίδια ή εργασία από το διαδίκτυο. Ισορροπία στην προσωπική σας ζωή.

Κριός

Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν έντονα, ενώ θα έχετε επίσης την τάση να γίνεστε απρόσεκτοι με τις προσωπικές σας ανάγκες, που μάλλον δεν τις διαχειρίζεστε με εγκράτεια.

Ταύρος

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, επηρεάζει εσάς του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου. Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε υπεραισιοδοξία και πάνω σε αυτή την λογική να κάνετε λάθη, που ευτυχώς δεν θα είναι σοβαρά.

Δίδυμοι

Για σας των πρώτων ημερών, θα σας δοθούν ευκαιρίες να ολοκληρώσετε κάποια σχέδια, ενώ εσείς του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να καταλάβετε αμέσως τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, γιατί απλά δεν θα σας περιμένουν για πολύ καιρό.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους, η επιθυμία σας σήμερα είναι να έχετε μία πλούσια κοινωνική ζωή. Ίσως να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο που θα σας προσφέρει κάποια ενδιαφέρουσα επαγγελματική θέση.

Λέων

Είναι μία αρκετά θετική μέρα για σας, κυρίως σε ότι αφορά την επαγγελματική σας πορεία. Δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες κυρίως στους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο.

Παρθένος

Τα θέματα σας γενικότερα είναι σε μία καλύτερη πορεία, ενώ εσείς των πρώτων ημερών βρίσκεστε σε μία πολύ καλή συναισθηματική στιγμή.

Ζυγός

Καλύτερες συνθήκες δημιουργούνται στον οικονομικό τομέα, αλλά μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο και πάγιο. Από την άλλη θα σας δοθούν επαγγελματικές ευκαιρίες, ιδίως εσείς που ανήκετε τις πρώτες μέρες.

Σκορπιός

Είναι πολύ πιθανό σήμερα να αναζητήσετε την συντροφιά αγαπημένων σας προσώπων και σίγουρα εσείς των πρώτων ημερών θα έχετε ευχάριστες ανατροπές σε συναισθηματικό επίπεδο.

Τοξότης

Είναι μία περίοδος πολλών υποχρεώσεων, αλλά σήμερα θα έχετε καλή εξέλιξη στις καθημερινές σας υποθέσεις και θα κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο.

Αιγόκερως

Είστε αρκετά ευνοημένοι σήμερα και όλο το σύμπαν συνωμοτεί να σας δώσει δεύτερες ευκαιρίες, αλλά και να κλείσουν παλιές υποθέσεις που σας είχαν ταλαιπωρήσει.

Υδροχόος

Η Σελήνη ενεργοποιεί θετικά τους δεσμούς με τα πρόσωπα της οικογένειας σας, ενώ πιθανότατα να έχετε την διάθεση να ασχοληθείτε με τον καλλωπισμό του χώρου σας.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, έχει αρχίσει και γλυκαίνει κάποιες καταστάσεις που σας είχαν προβληματίσει, ενώ η τάση να κάνετε μικρές μετακινήσεις είναι πολύ έντονη και αναβαθμίζεται η ψυχολογία σας με αυτό τον τρόπο.

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.