, Παρασκευή
24 Μαΐου 2024

search icon search icon

Τα ζώδια για σήμερα 15 Μαρτίου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά.

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο των Διδύμων, όπου το ερχόμενο διήμερο θα είναι γεμάτο επικοινωνία και μετακινήσεις. Είναι βέβαια μία περίοδος όπου η ρευστότητα των γεγονότων δεν βοηθούν στο να έχουμε την απόλυτη κυριαρχία όσων μας αφορούν. 

*Για σας που έχετε σήμερα γενέθλια, η προσωπική σας χρονιά θα είναι αρκετά δραστήρια και πολλά γεγονότα θα συμβούν στο τέλος της Άνοιξης, αλλάζοντας την καθημερινότητα σας.  

Κριός

Είναι μία έντονη μέρα με πολλές συναντήσεις και συζητήσεις για θέματα που σας απασχολούν. Ίσως να χρειαστεί να μετακινηθείτε για μία επαγγελματική σας υπόθεση.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους, η μέρα σας θα έχει κάποιες επαγγελματικές διεκδικήσεις, συζητήσεις και συμφωνίες. Αν πρέπει να ζητήσετε αύξηση, είναι μία αρκετά θετική μέρα για να την διεκδικήσετε. 

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα περνά στο δικό σας ζώδιο, όπου θα νιώσετε δραστήριοι σε προσωπικά θέματα. Για σας των πρώτων ημερών θα έχετε έντονα συναισθήματα για κάποιο πρόσωπο, ή κάποιες υποθέσεις σας, θα έχουν καλή εξέλιξη. 

Καρκίνος

Είστε αρκετά προβληματισμένοι με κάποια θέματα σας, αλλά επίσης δεν είναι η πιο καλή στιγμή να πείτε τα παράπονα σας στους άλλους, γιατί μάλλον δεν θα σας ακούσουν και σίγουρα δεν θα σας καταλάβουν.

Λέων

Η κοινωνική σας ζωή σήμερα είναι αρκετά πλούσια, όπου θα έχετε ένα γεμάτο πρόγραμμα σε προσκλήσεις και συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα. Ίσως να χρειαστεί να μετακινηθείτε για να διασκεδάσετε.

Παρθένος

Για σας των πρώτων ημερών, θα έχετε αρκετές υποχρεώσεις και πολύ πιθανόν να πρέπει να τακτοποιήσετε κάποια επαγγελματικά θέματα. Μία πρόσκληση για διασκέδαση, θα εμπεριέχει επαγγελματικές προεκτάσεις και καλές γνωριμίες. 

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς, η μέρα σας θα έχει έντονη τάση, για να συναντήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως να έχετε μία καρμική συνάντηση με πρόσωπο που θα σας θυμίσει κάτι από το παρελθόν. 

Σκορπιός

Για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, θα έχετε μία ανησυχία για οικονομικά θέματα όπου μπορεί να χρειαστεί να ζητήσετε την γνώμη από κάποιον ειδικό. Πολύ πιθανό να νιώσετε συναισθηματική φόρτιση για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

Τοξότης

Η Σελήνη περνά σήμερα στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, μία θέση που σας δημιουργεί τάσεις, να μοιράζεστε πράγματα και συναισθήματα με τους άλλους.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους, η Σελήνη στους Διδύμους σας αναστατώνει και σας γεμίζει με καινούριες υποχρεώσεις. Είστε ενεργοί σε νέες προκλήσεις και νέα επαγγελματικά ξεκινήματα.

Υδροχόος

Γα σας των πρώτων ημερών, τα συναισθήματα σας βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ίσως μάλιστα να νιώσετε έτοιμοι για μία ολοκλήρωση των στόχων σας.

Ιχθύες

Η Σελήνη στον τομέα που αφορά την οικογένεια και το σπίτι, θέλει να σας περιορίσει σε καταστάσεις που χρειάζονται καλή διαχείριση και έχουν να κάνουν αποκλειστικά, με τις οικογενειακές σας σχέσεις. 

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.