, Τρίτη
25 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου

Ο Ήλιος περνά στους Ιχθύες και ξεκινούν τα γενέθλια των αντιπροσώπων αυτού του ζωδίου. Οι ενέργειες αλλάζουν και θα υπάρξουν έντονα συναισθήματα και τάση για να αναβιώσουμε καταστάσεις από το παρελθόν.

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά

Η είσοδος του Ήλιου  στους Ιχθύες την συγκεκριμένη χρονιά [2024], είναι περίοδος αρκετών έκρυθμων καταστάσεων, μυστικών ενεργειών και πολλών δραστηριοτήτων, που θα περάσουν τους επόμενους μήνες από το σκοτάδι στο φως.    

*Για σας που σήμερα έχετε γενέθλια, η προσωπική σας χρονιά θα είναι ένα συναισθηματικό πέρασμα, μία καλή περίοδος που οι εμπειρίες των περασμένων χρόνων, θα γίνουν φάρος για να φωτίσουν τον δρόμο σας.  

ΚΡΙΟΣ

Από σήμερα θα νιώσετε ότι η ηθελημένη τάση για εσωστρέφεια, θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μεγαλύτερη εσωτερική δύναμη, για να φροντίσετε καταστάσεις που σας έχουν προβληματίσει. Ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο βρίσκεστε σε μία χρονική στιγμή, αναμονής και σκέψης.  

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, η νέα θέση του Ήλιου θα σας δώσει ώθηση σε συναισθηματικές συναντήσεις, όπου θα επιδιώξετε να είστε κοντά με πρόσωπα που έχετε κοινούς προορισμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι καλή περίοδος για να φροντίσετε την κοινωνική σας εικόνα, να αναλάβετε κάποιο απαιτητικό επαγγελματικό πρόγραμμα, ή να βάλετε σε εφαρμογή ένα σχέδιο σας. Πολύ πιθανόν να κάνετε ένα ταξίδι που θα συνδυάζεται με επαγγελματικές δραστηριότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, βοηθά τις επαφές σας με τους άλλους, αλλά και κάνει την συναισθηματική σας ζωή περισσότερο ενδιαφέρουσα. Το απόγευμα θα υπάρξει μία καλή εξέλιξη σε προσωπικό σας θέμα.  

ΛΕΩΝ

Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων, ανοίγει ουσιαστικά για σας μία περίοδο οικονομικών υποθέσεων. Ίσως μάλιστα να προβληματιστείτε αρκετά με κάποιες υποχρεώσεις σας που δεν έχουν τακτοποιηθεί. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος από σήμερα περνά στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από σας, όπου θα αρχίσουν έντονα να σας απασχολούν οι σχέσεις, οι συνεργασίες και ο γάμος σας.

ΖΥΓΟΣ

Για σας του Ζυγούς, το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθύες, ανοίγει μία περίοδο εργασιακών ανησυχιών. Για ένα μήνα περίπου εργασία και υγεία θα σας απασχολήσουν έντονα και μάλλον θα είναι το κυρίαρχο θέμα στην καθημερινότητα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συναισθήματα έντονα θα πλημμυρίσουν την καθημερινότητα σας, αλλά όχι πάντα με τον καλύτερο τρόπο. Φροντίστε να έχετε πάντα εναλλακτικές σε καταστάσεις που θα προκύψουν αυτό το διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες η οικογένεια και θέματα που αφορούν τις οικογενειακές σας ρίζες θα σας απασχολήσουν αυτή την περίοδο. Από την άλλη ένα ακίνητο χρειάζεται την φροντίδα σας, ενώ ένα δικό σας πρόσωπο σας επισκέπτεται. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, ο τομέας της επικοινωνίας, των μετακινήσεων και των συμφωνιών έχει αρχίσει και ενεργοποιείται. Η τάση να είστε περισσότερο ενεργοί και κοινωνικοί, θα σας δώσει ένα πλεονέκτημα, αλλά χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που θα μεταδώσετε κάποια πράγματα που αφορούν κυρίως τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν ακόμη πιο έντονα από σήμερα, κάτι που θα σας δημιουργήσει ένα πρόσθετο άγχος. Έως τις 20/3 θα τακτοποιήσετε κάποια εκκρεμότητα, αλλά προσοχή με τον τρόπο που θα την ρυθμίσετε, γιατί μπορεί να προκαλέσετε το αντίθετο αποτέλεσμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Χρόνια πολλά σε σας, όπου από σήμερα ξεκινά η προσωπική σας χρονιά και ο Ήλιος θα σας φωτίζει την καθημερινότητα και την προσωπικότητα σας. Βέβαια μην ξεχνάτε τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο σας και χρειάζεται να αποδείξετε ότι έχετε ωριμάσει και κάθε τι θα το κερδίσετε, με προσπάθεια και δικαιοσύνη.  

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.