, Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

search icon search icon

Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου

Ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου θα παραμείνει έως τις 10 Μαρτίου. Το διάστημα αυτό θα υπάρξουν πολλές κρυφές συμφωνίες, αλλά και η ανάγκη μας είναι να πλησιάσουμε τα θέματα που μας αφορούν με συναισθηματικό τρόπο. Οι ψευδείς ειδήσεις και οι κατασκευασμένες πληροφορίες, θα είναι κυρίαρχες αυτή την περίοδο.

*Για σας που σήμερα έχετε γενέθλια, η προσωπική σας χρονιά θα έχει μία έντονη συναισθηματική παρουσία στην ζωή σας. Είναι η χρονιά που όλα θα έχουν μία τάση νοσταλγίας και εσείς θα βρίσκεστε μετέωροι στο παρελθόν και το μέλλον σας.

ΚΡΙΟΣ
Ο Ερμής περνά από σήμερα στον 12 τομέα σας, μία θέση όχι και τόσο εύκολη, εφόσον το παρασκήνιο θα είναι πολύ ενεργό, αλλά και με δυσκολία θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε μία απόφαση σας. Είναι ένα μεταβατικό στάδιο που καλό είναι να το δείτε μόνο έτσι.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ερμής περνά στον τομέα της κοινωνικότητας σας, αλλά είναι γεμάτος με ανασφάλεια και κρυφές επιρροές. Καλό είναι να φιλτράρετε ότι σας μεταδίδουν, ιδίως αν οι πρωταγωνιστές αυτών είναι κάποια φιλικά σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο κυβερνήτης σας Ερμής περνά στους Ιχθύες, στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε ότι αυτές τις μέρες θα πρωταγωνιστήσουν πληροφορίες και συμφωνίες, αλλά καλό είναι να προχωρήσετε την κάθε απόφαση σας, με μεγάλη προσοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύες, θα σας ευνοήσει αρκετά. Είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε το δικό σας μονοπάτι, να κάνετε ταξίδια και να βρείτε τις απαντήσεις που θα σας είναι πολύ χρήσιμες για το επόμενο διάστημα.

ΛΕΩΝ
Ο Ερμής περνά στους Ιχθύες, μία θέση που θα σας δυσκολέψει αρκετά, γιατί πολλά πράγματα δεν θα τα κατανοείτε με τον τρόπο που μέχρι τώρα έχετε μάθει. Το μυστήριο πίσω από λέξεις, χρήματα και σχέσεις, σας κουράζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ερμής από σήμερα έως τις 10/3, θα βρίσκεται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας Είναι μία αρκετά κουραστική περίοδος για σας όπου πολλά πράγματα σας έχουν δημιουργήσει ένα είδος [συνωστισμού], που εσείς δεν το βρίσκεται καθόλου ευχάριστο. Το σημαντικό επίσης είναι ότι οι συζητήσεις θα έχουν έντονη επιρροή σε σχέσεις και συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ερμής θα περάσει σήμερα στους Ιχθύες, μία θέση αρκετά βοηθητική για την καθημερινότητα σας, αλλά με πολύ άγχος ώστε να φέρετε εις πέρας πολλά από εκείνα που εκκρεμούν. Προσοχή στην τάση να σας αποσυντονίζουν πολλά πράματα και να χάνετε τους σημαντικούς σας στόχους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ερμής περνά σε ένα φιλικό για σας ζώδιο, όπου ακόμη και οι δύσκολες γωνίες που μπορεί να κάνει, εσείς θα έχετε μία ευκολία στο να αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις γύρω σας και να κάνετε τα πράγματα να κουμπώνουν στα δικά σας μέτρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Ερμής από σήμερα έως τις 10/3 θα βρίσκεται στον πολύ ευαίσθητο τομέα του ωροσκοπίου σας που αφορά, την οικογένεια σας και το σπίτι σας. Ίσως να νιώσετε έτοιμοι για να τακτοποιήστε κάποιες υποθέσεις σας, ή να αλλάξετε τον χώρο σας, ή επίσης και να μετακινηθείτε λόγο συνθηκών σε άλλο τόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Ερμής περνά στον τομέα της επικοινωνίας σας, μία θέση που του ταιριάζει απόλυτα, αλλά με τις κατάλληλες συνθήκες. Έτσι ως τις 10/3, θα είστε έτοιμοι για να επικοινωνήσετε εκείνα που σας αφορούν, αλλά θα υπάρξουν και στιγμές που θα νιώθετε το απόλυτο χάος στο μυαλό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η παρουσία του Ερμή από σήμερα στους Ιχθύες, θα σας δώσει ένα μεγαλύτερο άνοιγμα στα οικονομικά θέματα, αλλά λόγο κάποιων συνθηκών, όλες οι κινήσεις σας θέλουν προσοχή και συντονισμό. Ίσως να εμπιστευτείτε κάποιο πρόσωπο, που θα αφορούν κάποιες οικονομικές υποθέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο από σήμερα έως τις 10/3, θα σας δημιουργήσει μία εξωστρέφεια, όπου θα θελήσετε να επικοινωνήσετε με τους άλλους, να συνεργαστείτε, να πείτε εκείνα που για καιρό είχατε κλειδώσει μέσα σας. Είναι καλή περίοδος ώστε να εστιάσετε σε μία πνευματική εργασία.

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.