, Σάββατο
22 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και δέχεται την επιρροή του Ουρανού, μία θέση που σίγουρα έχει να κάνει με εντάσεις και έντονους χωρισμούς. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί αύριο, στις 00.59 πμ μας επηρεάζει και σήμερα.   

*Για σας που σήμερα έχετε γενέθλια, θα βιώσετε μία πολύ ανατρεπτική προσωπική χρονιά, όπου θα υπάρχουν γεγονότα που θα αλλάξουν τις πεποιθήσεις σας και ίσως νιώσετε έτοιμοι, για νέα ξεκινήματα. 

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, η μέρα σας θα έχει έντονο το στοιχείο του απρόβλεπτου. Ίσως να γίνετε περισσότερο εξωστρεφείς και να εκθέσετε τον εαυτό σας στους άλλους, χωρίς να πολυσκεφτείτε τις συνέπειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, πολλά επαγγελματικά θέματα έχουν προκύψει και ίσως δεν έχετε πολύ υπομονή να τα αντιμετωπίσετε. Φροντίστε να εστιάζετε σε κάποια κατάσταση και μη αλλάζετε συνέχεια άποψη και  στόχους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μία μέρα με ανησυχίες και προβληματισμούς. Προσοχή στα μικροατυχήματα και τους καυγάδες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην αλλάζετε συνέχεια γνώμη για κάτι και κυρίως μην αφήσετε τους άλλους να σας πείσουν για πράγματα, που είναι τελείως ξένα προς εσάς. 

ΛΕΩΝ

Ένταση και αλλαγές στις σχέσεις σας, τόσο τις προσωπικές όσο και τις συνεργασίες σας. Είναι πολύ πιθανό να αναγνωρίσετε στους άλλους κάποιες αδυναμίες τους, που καλό είναι να τις διαχειριστείτε σοφά, αποφεύγοντας τις εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μία περίοδος αρκετών υποχρεώσεων και για πολλούς από σας, έντονων επαγγελματικών αλλαγών. Είναι καιρός επίσης να φροντίσετε την υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, η έντονη πλανητική πολυαστρία στο ζώδιο του Υδροχόου, σας έχει ευνοήσει αρκετά και είστε έτοιμοι να αφήσετε συναισθηματικές καταστάσεις που δεν νιώθετε πλέον μέσα σε αυτές σιγουριά και οικειότητα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, είναι πολύ δύσκολο να τακτοποιήσετε τις  καταστάσεις που σας απασχολούν αυτό το διάστημα. Είναι όλα αρκετά πολύπλοκα και νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν οι άλλοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι αρκετά έντονη η μέρα σας, γεμάτη μετακινήσεις, πληροφορίες, επικοινωνία και συζητήσεις γύρω από την καθημερινότητα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σταδιακά αρκετοί πλανήτες περνούν στον τομέα των οικονομικών σας και σίγουρα θα έχετε μία έντονη ανησυχία για θέματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια σας, μέσα από την υλική σας δύναμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου όπου όλα έχουν τριγμούς, φωνάζουν για αλλαγές και σίγουρα δεν θα πλήξετε από τα γεγονότα που θα συνεχίσουν να συμβαίνουν στην ζωή σας. 

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, είναι μια αρκετά απαιτητική περίοδος, όπου ο 12 τομέας σας έχει έντονα ενεργοποιηθεί και νιώθετε αρκετά πιεσμένοι. Φροντίστε την υγεία σας και την διαχείριση του χρόνου σας. 

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.