, Κυριακή
19 Μαΐου 2024

search icon search icon

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου

Η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο του Λέοντα, ενισχύει τα ζώδια της φωτιάς με αυτοπεποίθηση και ενεργοποιούνται κάποιες δημιουργικές μας τάσεις. Το απόγευμα 17.37, η Σελήνη θα δεχθεί δύσκολη γωνία από τον Πλούτωνα, όπου υπάρχει κίνδυνος να υπάρξουν ατυχήματα και συναισθηματικές αναταραχές. 

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά

*Για σας που σήμερα έχετε γενέθλια, η προσωπική σας χρονιά είναι γεμάτη υποχρεώσεις και έντονες επαγγελματικές δραστηριότητες.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη περνά στον Λέοντα, όπου και θα φροντίσει τις συναισθηματικές σας υποθέσεις. Να είστε σε εγρήγορση με κάποιες φιλικές σας επαφές, που δυστυχώς, ο ρόλος τους είναι  αρκετά σκοτεινός, με πολλά μυστικά. 

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, καλό είναι σήμερα να αποφύγετε συζητήσεις που θα βλάψουν την εμπιστοσύνη που έχουν κάποια πρόσωπα σε σας. Αφιερώστε τον χρόνο σας σε ευχάριστες δραστηριότητες και άθληση.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μία αρκετά πολύπλοκη μέρα, όπου θα αλλάξετε ίσως κατεύθυνση σε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό θέμα. Μην εκτίθεστε σε ανακοινώσεις αν δεν είστε σίγουροι για κάτι που περιμένετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη εγκαταλείπει το δικό σας ζώδιο και περνά στον Λέοντα, κάτι που θα φέρει αρκετές ανατροπές τις απογευματινές ώρες, εφόσον οι αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα, θα σας κάνει να έχετε λαθεμένη κρίση.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες η Σελήνη σήμερα σας επισκέπτεται, αλλά φέρνει μαζί της αρκετή μελαγχολία και κακή διαχείριση των καταστάσεων που σας απασχολούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, η μέρα αυτή μάλλον σας περιορίζει αρκετά και δεν μπορείτε εύκολα να επικοινωνήσετε με τους άλλους, λόγο διαφορετικών απόψεων.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα είναι καλή μέρα για να ξεκαθαρίσετε το τοπίο στο φιλικό σας περιβάλλον. Ίσως εντοπίστε κάποιες συμπεριφορές που δεν συνάδουν με εκείνα που θέλουν να σας παρουσιάζουν. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξαναεπιστρέφει το άγχος και αυτή την φορά έχει να κάνει στοχευμένα με τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Προσοχή σε ότι υπογράφετε και συμφωνείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε ότι ο ενθουσιασμός σας θα πρέπει να έχει και κάποια λογική βάση. Είτε στα προσωπικά, είτε στα επαγγελματικά να κρατάτε μικρό καλάθι.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μία αρκετά περίεργη μέρα στα οικονομικά σας, αλλά έχει και συναισθηματική προέκταση. Για κάποιο λόγο τα χρήματα θα σας δώσουν διαφωνίες και τσακωμούς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα η Σελήνη ενεργοποιεί την προσωπική σας ζωή, τις σχέσεις σας με τους άλλους, αλλά και τις συνεργασίες σας. Αφουγκραστείτε τι είναι εκείνο που σας κουράζει ψυχικά και σωματικά, ώστε να το αλλάξετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, είναι μέρα πολλαπλών καταστάσεων που κάποιες από αυτές βρίσκονται καλά κλειδωμένες στην ψυχή σας. Θα αναδυθούν ίσως την πιο ακατάλληλη στιγμή, γι αυτό καλό είναι να μην αντιδράσετε παρορμητικά.   

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.