, Κυριακή
19 Μαΐου 2024

search icon search icon

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 20 Φεβρουαρίου

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και με θετικές όψεις δείχνει ότι οι καταστάσεις που εξελίσσονται σήμερα θα έχουν κάποιο καλό αποτέλεσμα, ενώ οι ειδήσεις από μακρινούς τόπους θα φέρουν ικανοποίηση, κυρίως στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες. 

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά

*Για σας που σήμερα έχετε γενέθλια, η προσωπική σας χρονιά θα σας επιβραβεύσει, εφόσον λειτουργείτε με απόλυτη δικαιοσύνη προς τους άλλους.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, σήμερα θα έχετε κάποιες ευκαιρίες στα οικονομικά σας. Ίσως μάλιστα να ευνοηθούν κάποιες επαγγελματικές σας υποθέσεις, βάζοντας την αισιόδοξη πλευρά και πάλι στην ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, η Σελήνη σήμερα φροντίζει την κοινωνική σας εικόνα, ανανεώνει την καθημερινότητα σας, ενώ δεν θα λείψουν και κάποιες συναντήσεις που θα σας φέρουν χαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα θέματα που αφορούν την εργασία και τις πηγές των εσόδων σας, θα σας απασχολήσουν σήμερα ευχάριστα. Οι στόχοι σας θα έχουν αίσιο αποτέλεσμα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη ενεργοποιεί και σήμερα θετικά το δικό σας ζώδιο, είστε αρκετά ευνοημένοι με θέματα που αφορούν την ανάπτυξή σας και τα οικονομικά σας.

ΛΕΩΝ

Είναι πολύ πιθανό σήμερα να κάνετε ένα σημαντικό βήμα στα επαγγελματικά σας. Είναι μέρα χαράς και βρίσκονται λύσεις ακόμη και στα πιο πολυσύνθετα ζητήματα.    

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, είναι μία πολύ καλή χρονική στιγμή για να πάρετε δυνάμεις και να κάνετε ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα σας.

ΖΥΓΟΣ

Οικονομικά θέματα θα βρουν τις λύσεις τους, ενώ αν σας είχε ταλαιπωρήσει ένα επαγγελματικό θέμα, τώρα θα έχετε τα αποτελέσματα που περιμένατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευχάριστη η μέρα σας σήμερα, όπου θα βρεθείτε κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μία παρεξήγηση ή μία υπόθεση που σας δημιουργούσε άγχος, τώρα ήρθε η στιγμή να την τακτοποιήσετε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν είστε μέχρι τώρα με κάποιες ανασφάλειες στα επαγγελματικά σας, είναι πολύ καλή μέρα για να βρείτε και πάλι την αισιόδοξη πλευρά των εργασιακών σας προβληματισμών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσωπικά θέματα κυλούν με ευνοϊκό τρόπο, ενώ θα υπάρξει και ένα ξαφνικό χαρμόσυνο γεγονός. Φροντίστε τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν σήμερα χρειάζεται να τακτοποιήσετε ένα οικογενειακό ζήτημα, αυτό θα ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο. Μειώστε το άγχος σας και βάλτε στην ζωή σας ποιοτικές στιγμές με ότι σας γεμίζει χαρά.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι μια πολύ θετική στιγμή για να επικοινωνήσετε, να μετακινηθείτε, ή να ξεκινήσετε ένα σεμινάριο, ή κάποια εκπαίδευση.

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.