, Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

search icon search icon

Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

Η Πανσέληνος το Σάββατο στο ζώδιο της Παρθένου στις 14.30 στην 5η μοίρα, θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο και Ερμή.

Ίσως τα πράγματα είναι αρκετά ευαίσθητα αυτή την περίοδο και οι ανθρώπινες σχέσεις περνούν κρίση. Αυτή την χρονική στιγμή θα υπάρξουν ανατροπές και δίκαιη ανταμοιβή σε καταστάσεις που κρύβουν βαθιές πληγές. [Πτώση θέσης, ή θάνατος ισχυρού προσώπου].

*Για σας που έχετε γενέθλια 24 Φεβρουαρίου, θα έχετε μία προσωπική χρονιά που οι συναισθηματικές σας επιλογές θα μπουν στο μικροσκόπιο. Εσείς και οι άλλοι της ζωής σας θα έρθουν μπροστά από την κρίση του χρόνου.

*Για σας που έχετε γενέθλια 25 Φεβρουαρίου, είναι μία αρκετά σημαντική χρονιά για να κατανοήσετε τους άλλους, σε σχέση με το μοίρασμα των αγαθών και των οικονομικών σας διευθετήσεων. 

ΚΡΙΟΣ    

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, κυριαρχεί αυτό το Σαββατοκύριακο, όπου σας καλεί να ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας σας, αλλά και της φυσικής σας κατάστασης. Η εργασία έχει γίνει περισσότερο απαιτητική και εσείς θα ψάξετε να βρείτε τις λύσεις που σας ταιριάζουν. 

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σαββατοκύριακο ξεκινά με την Πανσέληνο στο ζώδιο της Παρθένου, όπου ενεργοποιούνται πολλές από τις δημιουργικές σας ανησυχίες, την συναισθηματική σας ζωή και τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Βέβαια το ενεργειακό βάρος που έχει αυτό το Φεγγάρι, δεν θα σας δώσει πολλά χαμόγελα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος του Σαββάτου, σας δημιουργεί μία ένταση με θέματα κατοικίας και οικογένειας. Αν χρειάζεται να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι, μάλλον δεν θα τις αποφύγετε και μάλιστα θα βρείτε και κάποιες εξτρά εργασίες, ή την φροντίδα δικού σας προσώπου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, είναι θετική για σας, όπου θα σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν την επικοινωνία σας, συμφωνίες και οι επαφές σας με πρόσωπα από το περιβάλλον σας. Γενικότερα μία τάση να μετακινηθείτε, θα είναι πολύ έντονη.  

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, σας δημιουργεί αρκετές αναταράξεις στα οικονομικά σας, όπου νιώθετε ότι κάτι δεν έχετε κάνει και τόσο καλά σε αυτόν τον τομέα. Ίσως να είστε έτοιμοι να κάνετε μία κουβέντα με πρόσωπο κλειδί που μπορεί να σας βοηθήσει για τα εισοδήματα σας.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο, σας δημιουργεί αρκετή πίεση και άγχος και νιώθετε ότι ακόμη σας κρατά πίσω μία εκκρεμότητα από το παρελθόν. Λίγο πριν ξεκινήσετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου κάτι καινούριο στην ζωή σας, έχετε να κάνετε  κάποιες εκκαθαρίσεις που αφορούν το μακρινό παρελθόν σας. 

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η Πανσέληνος δεν είναι και η πιο εύκολη για σας. Βρίσκεται σε ένα σκοτεινό και δύσβατο σημείο του ωροσκοπίου σας, όπου πολλά πράγματα μπορεί να έχουν κρυφτεί εκεί και καλείστε τώρα να τα αντιμετωπίσετε.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, αφορά την κοινωνική σας ζωή και τους στόχους σας. Μπορεί λοιπόν να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες για να ολοκληρώσετε ένα έργο που έχετε αναλάβει, αλλά ψάξτε μέσα στο φιλικό σας περιβάλλον να βρείτε εκείνον,… που δεν είναι καθαρός απέναντι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στον τομέα των φιλοδοξιών σας, είναι αρκετά απαιτητική και χρειάζεται να την διαχειριστείτε με εντιμότητα και δικαιοσύνη. Αν κατά το παρελθόν είχατε προσπαθήσει πολύ για κάτι, τώρα να περιμένετε την δίκαιη ανταμοιβή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος αυτή είναι πολύ συμβατή με το δικό σας ζώδιο. Είστε έτοιμοι για δράση, ακόμη και να σας πιέζουν υπερβολικά κάποια πράγματα. Τις επόμενες 2 εβδομάδες, κάποιοι από σας θα συζητήσετε για κάποιες νέες εργασιακές θέσεις και πολύ πιθανόν να κάνετε κάποιο μικρό, ή πιο μεγάλο χρονιά ταξίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών σας. Γενικότερα η ανασφάλεια σας πάνω σε αυτόν τον τομέα, θα γίνει η δύναμη σας να προχωρήσετε σε μία κίνηση που μπορεί να σας ευνοήσει και να βγείτε κερδισμένοι από όλο αυτό.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος απέναντι από το δικό σας ζώδιο, δίνει ώθηση στον τομέα των σχέσεων σας και είναι πολύ σημαντικό που πραγματοποιείται στα γενέθλια σας. Αυτό που δείχνουν οι ενέργειες είναι ότι μία σχέση σας απασχολεί ιδιαίτερα, κάτι που θα πρέπει να την εξετάσετε από όλες τις πλευρές, πριν πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις.    

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.