, Τετάρτη
17 Απριλίου 2024

search icon search icon

Τα ζώδια που θα βιώσουν ανατροπές μέχρι το τέλος του μήνα

Τι κι αν ανήκετε στα πιο τυχερά ζώδια του χρόνου; Τι κι αν η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω βελτιώνει την ερωτική σας ζωή; Τι κι αν ο Άρης στο ίδιο ζώδιο δεν σας επηρεάζει; Οι τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου επιφυλάσσει εκπλήξεις (όχι απαραίτητα ευχάριστες) για τα παρακάτω ζώδια, τα οποία καλούνται να υπερβούν τα όριά τους και ξεπεράσουν τις ανατροπές που θα συναντήσουν.

Λέων

Έχετε αυτή την ισχυρή πεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά φοβάστε πως μέχρι να συμβεί αυτό η υπομονή σας θα έχει εξαντληθεί. Έτσι, προς το τέλος του μήνα μπορεί να ξεσπάσετε και να προκαλέσετε αντιπαραθέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στην ερωτική σας ζωή, υπάρχει πολλή θετική ενέργεια από την Αφροδίτη αυτό το μήνα, αλλά έρχεται με μια ανατροπή. Ο ερωτικός σας σύντροφος μπορεί να σας δείξει αγάπη με έναν τρόπο που δεν έχετε εσείς συνηθίσει και να κάνει αλλαγές που δεν θα σας φανούν τόσο καλές και να σας αναστατώσουν. Νιώθετε την ανάγκη να εκφραστείτε και θα το κάνετε, επειδή πιστεύετε πως πρέπει να μπουν κάποια όρια – ειδικά όταν οι άλλοι δεν εκτιμούν τα όσα κάνετε.

Παρθένος

Ετοιμαστείτε να αγκαλιάσετε την αλλαγή πριν από το τέλος του μήνα. Παρόλο που είστε σίγουρες ότι αυτός ο μήνας θα είναι φανταστικός και θα πετύχετε τους στόχους σας, η ανυπομονησία σας μπορεί να σας καταβάλει όταν τα πράγματα δεν συμβαίνουν όσο γρήγορα θα θέλατε. Δεν είστε από του ανθρώπους που μένουν πίσω, και τώρα που ο Ερμής δεν είναι πλέον ανάδρομος, θα βεβαιωθείτε ότι όλοι θα μάθουν για την απογοήτευσή σας, είτε αξίζουν να το ακούσουν τη γκρίνια σας είτε όχι. Ο Άρης από τον Αιγόκερω σάς δίνει την αυτοπεποίθηση να λέτε τη γνώμη σας ανοιχτά – τόσο που μπορεί να προσβάλλετε τους άλλους.

Ζυγός

Ο έρωτας θα βρεθεί στον δρόμο σας, κάνοντάς σας το επίκεντρο της προσοχής. Θα είστε ιδιαίτερα ελκυστικές και τα φλερτ μπορεί να σας φαίνονται σχεδόν εξωπραγματικά. Παρά το γεγονός ότι είστε το αντικείμενο του πόθου, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι όλα τα πράγματα τελειώνουν, συμπεριλαμβανομένης της ρομαντικής προσοχής που λαμβάνετε. Μείνετε με τους ανθρώπους που σας κάνουν καλό και αποφύγετε να δείξετε εμπιστοσύνη σε άτομα που δεν γνωρίζετε πολύ καιρό. Ακόμη και με την Αφροδίτη να σας ευνοεί, η ενέργεια του Αιγόκερω και η Πανσέληνος στον Υδροχόο σας παροτρύνουν να παραμείνετε ταπεινές και να μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει.

Πηγή: marieclaire.gr

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.