, Σάββατο
18 Μαΐου 2024

search icon search icon

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 22 Απριλίου

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, θα βρεθεί σε όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Β. Δεσμό και Ερμή. Είναι πολύ πιθανό να αντλήσουμε πληροφορίες από το παρελθόν, να βρεθούμε μέσα σε επικοινωνιακές αναστατώσεις και να κινδυνέψουν να χαθούν κάποιες ευκαιρίες.  

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, θα υπάρξουν σήμερα κάποια επικοινωνιακά λάθη, που μπορεί να πυροδοτήσουν καταστάσεις από το παρελθόν. Είναι σίγουρα μία δύσκολη μέρα για να βρεθούν λύσεις μέσα από την επικοινωνία.  

ΤΑΥΡΟΣ

Επαγγελματικές ανασφάλειες σας έχουν κυριέψει σήμερα, ενώ θα υπάρξει συνάντησή με πρόσωπο από το παρελθόν, που αφορά την εργασία, αλλά και την υγεία σας.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα οι συνθήκες θα είναι θετικές ώστε να κλείσετε κάποιες υποθέσεις σας από το παρελθόν. Ίσως να πρέπει να φροντίσετε κάποιες καταστάσεις που αφορούν τα παιδιά σας αν είστε γονείς.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε ότι δεν θα πρέπει να περιπλέκετε στα προσωπικά σας τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, γιατί σίγουρα κάποιο λάθος θα γίνει, λόγο διαφορετικών απόψεων.  

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, είναι πολύ πιθανό να αναζητήσετε μία διέξοδο σε κάποιες καταστάσεις που έχουν προκύψει. Είναι μεγάλο λάθος, να θεωρείτε ότι όλα μπορείτε να τα διαχειριστείτε χωρίς κάποιο αντάλλαγμα, ή κάποια θυσία.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, τα πράγματα είναι αρκετά περίεργα σε ότι αφορά την διαχείριση των οικονομικών σας. Πολλά έξοδα παρουσιάζονται από εκεί που δεν περιμένετε και ίσως να πρέπει να κάνετε κάποιες περικοπές στις αγοραστικές σας ανάγκες.     

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, το παρελθόν έρχεται και ξαναέρχεται μέχρι να καταλάβετε ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο ανώδυνα, ώστε να τακτοποιηθούν κάποιες υποθέσεις σας και να αποκτήσετε και πάλι ηρεμία.   

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, είναι μέρα απολογισμού, όπως πολύ συχνά το κάνετε αυτό το διάστημα, έτσι και σήμερα είναι σημαντικό να αφιερώσετε τον χρόνο σας, σε μία ενδοσκόπηση.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ανάδρομος Ερμής σας έχει δημιουργήσει μία σειρά γεγονότων που σκοπό έχουν να σας ενεργοποιήσουν σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο. Είναι πολύ σημαντικό να αναθεωρήσετε φιλίες και συναισθήματα, αν αυτό είναι αναγκαίο να γίνει. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα δεχθείτε επισκέψεις από πρόσωπα που έχετε πολύ  καιρό να συναντήσετε. Ίσως πρέπει να κάνετε κάποιες προετοιμασίες στο σπίτι σας, ή θα μετακινηθείτε σε κάποιο σπίτι που μένουν πρόσωπα της οικογένειας σας.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, είναι μέρα ευχάριστων συναντήσεων, όπου σίγουρα θα υπάρχει και έντονη κοινωνικότητα. Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσετε ότι σήμερα οι συζητήσεις δεν θα έχουν κάποιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. 

ΙΧΘΥΕΣ

Η τάση για αγορές και περιττά έξοδα θα είναι πολύ έντονη, ενώ θα έχετε πολλά οικονομικά θέματα που θα αναπαραχθούν κατά την διάρκεια της μέρας.   

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.