, Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

search icon search icon

Με ανατροπές το 47ο Ράλι ΔΕΘ

termatismos-47rally-deth

Την μεγαλοπρεπή εκκίνηση του 47ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ. από την Πλατεία Αριστοτέλους, διαδέχθηκε ένας υπέροχος διήμερος αγώνας με πολλές ανατροπές και ένας εξίσου λαμπρός τερματισμός στην Νότια Πύλη της Δ.Ε.Θ. με τους θεατές να χειροκροτούν, τους επισήμους να δίνουν το παρών για τις απονομές των κυπέλλων και τον πύργο του ΟΤΕ να δεσπόζει πίσω από τους νικητές.

Κυριάρχησαν οι Κύρκος – Πολυζώης με Mitsubishi Lancer Evo IX και στις 4 ειδικές διαδρομές του 47ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ. τερματίζοντας με διαφορά, 1οι γενικής κατάταξης και 1οι στην κατηγορία Ν4. Δεύτεροι γενικής, 1οι στην κατηγορία F2 και 1οι στην Α7 οι Καραβασίλης – Κυπαρισσάς με Honda Civic Type R ακολουθούμενοι από τους Φιλιππίδη – Σαΐνη με Mitsubishi Lancer Evo IX οι οποίοι τερμάτισαν 3οι γενικής και 2οι στην κατηγορία Ν4.

Να πούμε πως ο αγώνας αποδείχθηκε επεισοδιακός καθώς η ειδική διαδρομή «Παλαιόχωρα ΙΙ» διεξήχθη υπό συνθήκες έντονης βροχόπτωσης η οποία εξελίχθηκε σε καταιγίδα. Η οργάνωση αναγκάστηκε να ακυρώσει την 5η και τελευταία ειδική διαδρομή «Λιβάδι ΙΙ», λόγω της έντονης βροχής και των πλημυρισμένων δρόμων. (φωτο του Χορτιάτη και της Περιστεράς (Λιβάδι) από τα Βασιλικά χθες το μεσημέρι / Σάββας Αυγητίδης)

φωτο Σάββας Αυγητίδης / Bασιλικά 14/9/2014
φωτο Σάββας Αυγητίδης / Bασιλικά 14/9/2014

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.