, Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

search icon search icon

Έκλεψαν διαμερίσματα σε τρεις νομούς

ellhnikhastunomiaΗ σύλληψη δύο νεαρών ανδρών προχθές στους Ταγαράδες 21 και 27 χρονών έφερε και την εξιχνίαση μιας απόπειρας και τριών περιπτώσεων κλοπών διαμερισμάτων σε Θεσσαλονίκη, Καβάλα και Δράμα.

Το χρονικό διάστημα Δεκεμβρίου 2012 – Ιανουαρίου 2013 οι δύο συλληφθέντες μαζί με 28χρονο συνεργό τους που αναζητείται, διέπραξαν τρεις διαρρήξεις και μία απόπειρα σε κατοικίες των περιοχών της Θεσσαλονίκης, Καβάλας και Δράμας, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν χρυσαφικά – κοσμήματα, χρυσές λίρες, κυνηγετικό όπλο και ικανό χρηματικό ποσό.  Επίσης, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, αφαίρεσαν κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας

Παράλληλα διαπιστώθηκε ότι στο αυτοκίνητο που επέβαιναν, τοποθετούσαν τις κλεμμένες πινακίδες ενώ άλλαζαν και το χρώμα του προκειμένου να μην εντοπίζονται. Ωστόσο οι δύο συλληφθέντες έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας, όταν προχθές πήγαν το αυτοκίνητο σε συνεργείο σε περιοχή των Ταγαράδων.

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.