, Σάββατο
27 Απριλίου 2024

search icon search icon

Γιατί ο δήμαρχος τσούγκρισε… "στην υγειά μας";

Το επόμενο Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου, εκτός απροόπτου ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης θα… τσουγκρίζει με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, «στην υγειά μας» μέσα από τη συχνότητα της ΝΕΤ.

Kaitezidis
Η επιστολή του κ. Ιγνάτιου Καϊτεζίδη

 Όπως είχε αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Κ» ο κ. Καϊτεζίδης βρέθηκε πρόσφατα στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχει στο γύρισμα της εκπομπής. Ο ίδιος μέσα από την απαντητική του ανακοίνωση προς το δημοσίευμα μας ενημερώνει για την ώρα μετάδοσης της εκπομπής και το λόγο της εκεί παρουσίας του.

 Πιο συγκεκριμένα ο κ. Καϊτεζίδης υπογραμμίζει ότι:

 

«Σε απάντηση χθεσινού ηλεκτρονικού  δημοσιεύματός σας με τίτλο «Δήμαρχος τσουγκρίζει …στην υγειά μας» σχετικά με την κάθοδό μου στην Αθήνα για την εκπομπή «Στην υγειά σας» της ΝΕΤ,  θα ήθελα να ενημερώσω τους γράφοντες και τους  επισκέπτες της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης για τα εξής:  Βρέθηκα πραγματικά τη Δευτέρα 28/01 για λίγες ώρες στην Αθήνα, στο πλαίσιο ενός αφιερώματος της ΝΕΤ  για τα 8 χρόνια από την απώλεια του αείμνηστου Σταύρου Κουγιουμτζή, ανταποκρινόμενος στην τιμητική πρόσκληση της οικογένειας του αγαπημένου μου φίλου, προκειμένου να καταθέσω την προσωπική μου μαρτυρία για έναν πολύ μεγάλο Θεσσαλονικιό δημιουργό και σεμνό άνθρωπο που άφησε ένα δυσαναπλήρωτο κενό στο ελληνικό τραγούδι και στις καρδιές όλων μας.  Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε πως εκτός  από τα ταξίδια υπηρεσιακού καθήκοντος, υπάρχουν και οι προσωπικές ανθρώπινες σχέσεις και ηθικές υποχρεώσεις και δεν είναι κακό αυτό, αντίθετα θεωρώ εξαιρετική τιμή την πρόσκλησή μου από την οικογένεια σε ένα τέτοιο επετειακό αφιέρωμα όπου εκατομμύρια Έλληνες που λάτρεψαν τον δημιουργό και άνθρωπο Σταύρο Κουγιουμτζή θα επιθυμούσαν να είναι παρόντες και να καταθέσουν την άποψή τους και κυρίως την αγάπη τους.

 Αναφορικά με τα υπαινιχτικά σας σχόλια μήπως άραγε τα έξοδα μετάβασης μου επιβάρυναν τους δημότες μας, σας ενημερώνω επίσης πως σε όλη μου τη διαδρομή στην αυτοδιοίκηση διαχωρίζω ευλαβικά τα υπηρεσιακά από τα προσωπικά έξοδα, σεβόμενος και το τελευταίο ευρώ των συμπολιτών μου. Είναι λοιπόν αυτονόητο πως οι δαπάνες μετάβασής μου στην Αθήνα και οποιαδήποτε έξοδα κατά τη διάρκεια της ολιγόωρης παραμονής μου εκεί, πληρώθηκαν αποκλειστικά με δικά μου χρήματα. Και βεβαίως τα αποδεικτικά παραστατικά είναι στη διάθεση σας σε πρώτη ζήτηση. 

Τέλος, σε ότι αφορά το εύλογο ενδιαφέρον σας για την ημερομηνία προβολής του αφιερώματος από τη ΝΕΤ, η ενημέρωση που έχω μέχρι σήμερα, είναι πως θα προβληθεί  εκτός απροόπτου το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013» καταλήγει ο κ. Καϊτεζίδης.

 ΥΓ: Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως η εν λόγω εκπομπή, στην οποία συμμετείχε ο κ. Καϊτεζίδης λέγεται «Στην υγειά μας» και όχι «Στην υγειά σας» όπως αναφέρει ο δήμαρχος στην επιστολή του.

Β. Στολ.

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.