, Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

search icon search icon

Οι σημερινές διαδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη


Μεγάλος ο «χορός των διαδηλώσεων σήμερα στη Θεσσαλονίκη, μετά τις χθεσινές απεργιακές κινητοποιήσεις στα πλαίσια της 48ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.
Οι κινητοποιήσεις ξεκίνησαν από τις 7 το πρωί, όπου εργαζόμενοι του ΟΠΑΠ και πράκτορες έχουν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία του Οργανισμού ενώ από τις 7.30 εκπαιδευτικοι έχουν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δυτικής Θεσσαλονίκης.
Ακολουθούν στις 10.30 το πρωί τρία σημεία συγκέντρωσης. Μέλη του ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθούν στο Άγαλμα Βενιζέλου, ενώ στο ΑΠΘ θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση του ΕΚΘ, των εργολαβικών υπαλλήλων του ΑΠΘ, φοιτητικοί σύλλογοι του ΑΠΘ, ΣΥΡΙΖΑ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η εξωκοινοβουλευτική αριστερά και η αντιφασιστική πρωτοβουλία. Στην Καμάρα την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί προσυγκέντρωση μελών της ΕΔΟΘ.
Στις 17:00 διοργανώνονται τρεις συγκεντρώσεις:
Στην ΕΥΑΘ  εργαζόμενοι της εταιρίας και ΣΥΡΙΖΑ. Την ίδια ώρα στην Καμάρα πρόκειται να συγκεντρωθούν πρωτοβάθμια σωματεία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και οργανώσεις εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς ενώ στον Λευκό Πύργο θα συγκεντρωθούν εργαζόμενοι στους ΠΟΕ ΟΤΑ
Στις 19.00 στην πλατεία αρχαίας αγοράς θα συγκεντρωθεί το ΠΑΜΕ και την ίδια ώρα στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης θα συγκεντρωθούν έμποροι.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.