, Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

search icon search icon

Προκαλεί… χαμό στη Γαλλία ο Αντώνης Ρέμος

Ο διάσημος Έλληνας τραγουδιστής αποτέλεσε θέμα αφιερώματος της γαλλικής δημόσιας τηλεόρασης, στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Telematin, του οποίου το κοινό υπολογίζεται στα 3 εκατομμύρια κόσμο.

Η δημοσιογράφος Αλεξία Κεφαλάς επέλεξε τον Αντώνη Ρέμο λέγοντας στο ρεπορτάζ της ότι «είναι ο μόνος που έχει έναν διαδικτυακό σταθμό που παίζει τα τραγούδια του όλη την ημέρα. Στο εξωτερικό, αυτό συμβαίνει μόνο για τους βασιλιάδες της ποπ, Μadonna και Michael Jackson».

Ο τραγουδιστής δήλωσε στη γαλλική τηλεόραση: «Το να θεωρείσαι είδωλο σου δίνει μια ευχαρίστηση ότι η δουλειά σου πάει καλά και έχει ανταπόκριση αυτό που κάνεις, αλλά σου δίνει και μια μεγάλη ευθύνη, γιατί κάθε τι που λες ή κάνεις έχει αντίκτυπο για κάποια παιδιά που σε έχουν σαν είδωλο, σαν πρότυπο. Πρέπει, λοιπόν να είσαι πολύ προσεκτικός για να μη δώσεις λάθος μήνυμα. Μακάρι να μπορέσω να δώσω ένα καλό παράδειγμα, να βοηθήσω κάποιους ανθρώπους».

Το ρεπορτάζ τελειώνει με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Μάκη Πουνέντη, ο οποίος εξηγεί ότι ο σταθμός «Λάμψη» έπρεπε να ανταποκριθεί στο αίτημα, δημιουργώντας έναν διαδικτυακό σταθμό μεταδίδοντας μόνο τραγούδια του Αντώνη Ρέμου.

 

#Tags: Γαλλία

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.