, Σάββατο
03 Δεκεμβρίου 2022

Αναστασιάδης: «Τα λάθη πληρώνονται»

anastasiadisΟ έμπειρος προπονητής μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ανέφερε:

Για τον αγώνα: «Δεν κάναμε τίποτα από αυτά που μπορούμε να κάνουμε. Δημιουργήσαμε τρεις φάσεις για τον αντίπαλο από δικά μας λάθη. Δεν τρέξαμε και δεν κάναμε αυτά που είπαμε. Το πληρώσαμε. Απέναντι σε μία ομάδα έμπειρη, με παίκτες που παίζουν σε ένα πρωτάθλημα με υψηλό επίπεδο, τα λάθη πληρώνονται. Αυτό έγινε σήμερα».

Αν επηρέασε η αλλαγή σχηματισμού: «Είπαμε ότι θα αλλάξουμε σχηματισμό μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Δεν νομίζω ότι τα λάθη έγιναν λόγω του σχηματισμού. Έγιναν από επιπολαιότητα. Σε μία ομάδα που σε πρεσάρει από το πρώτο λεπτό δεν μπορείς να παίζεις με τον ίδιο τρόπο. Το πληρώσαμε. Η απόδειξη είναι οι φάσεις που μας έκαναν στο δεύτερο μέρος, από λάθη μας που απαγορεύεται να τα κάνει επαγγελματική ομάδα».

Για τη Φιορεντίνα: «Σεβόμαστε όλες τις ομάδες, όχι υπερβολικά ούτε παθητικά. Σήμερα είχαμε μια ομάδα απέναντι με πολλούς ξεκούραστους παίκτες, κι εμείς βγάλαμε σχεδόν τα ίδια χιλιόμετρα με αυτούς. Σήμερα είχαμε απέναντί μας μία ομάδα λίγο πιο φρέσκια, με αρκετούς ξεκούραστους ποδοσφαιριστές. Με αυτές τις ομάδες τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες. Κρατάω τη μεγάλη προσπάθεια των παιδιών, αλλά πρέπει κάποια παιδιά που δεν έχουν τις εμπειρίες, να μάθουν πώς να λειτουργούν σε ατομικό επίπεδο. Λάθη που πρέπει να γίνουν, να τα επισημάνουμε, να διορθωθούν για να γίνει η ομάδα καλύτερη».

Για το χειροκρότημα του κόσμου του ΠΑΟΚ στο τέλος: «Τον κόσμο τον ξέρω πάρα πολύ καλά. Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν τους ικανοποιήσαμε. Ο κόσμος χειροκρότησε και εκτίμησε ότι υπάρχουν έντεκα παλικάρια που πολεμάνε μέσα στο γήπεδο. Δεν μπορείς να κοροϊδέψεις τον κόσμο. Να ευχαριστήσεις τον κόσμο με τα λόγια είναι πολύ εύκολο. Εγώ δεν θέλω να το κάνω αυτό. Κάνω μια προσπάθεια στα αποδυτήρια από την αρχή, να εξηγήσω στα παιδιά ότι πρέπει να δώσουμε πράγματα στον κόσμο. Να βοηθήσει η Παναγιά για να τα καταφέρουμε και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο γιατί έχει πολλά χρόνια να πάρει μία μεγάλη χαρά».

Για την απειρία που έχουν οι νεότεροι παίκτες: «Κάποια παιδιά θέλουνε χρόνο για να αντιμετωπίσουν ποδοσφαιριστές με στοιχεία, που δεν ξεπερνιούνται μόνο με τη δύναμη ή τη θέληση. Θα δούμε που θα πάει στο τέλος».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την πρόκριση: «Εγώ ξέρω ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Για τα υπόλοιπα άλλος αποφασίζει».

πηγή gazzeta.gr