, Δευτέρα
27 Μαρτίου 2023

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Δεν θα συμμετάσχουμε στην προσπάθεια δημιουργίας τοξικού κλίματος

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός πως δεν θα συμμετάσχει στην προσπάθεια δημιουργίας τοξικού κλίματος, μετά και την ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» που έκανε λόγο για «ανοιχτή πρόκληση» και «σχέδιο της συμμμορίας κατά του Ολυμπιακού» για τον ορισμό του elite διαιτητή Ίβαν Κρούζλιακ που θα διευθύνει το ντέρμπι της Κυριακής.

«Μια Σλοβάκα πρώην σύζυγος σημερινού αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ ΟΣΦΠ θα μπορούσε να κάνει το ίδιο» αναφέρει με χιούμορ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο υπαινιγμός της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, ότι ένας πρώην αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη Σλοβακία θα μπορούσε να επηρεάσει έναν elite διαιτητή, είναι εξίσου αστεία με την υπόθεση ότι μια Σλοβάκα πρώην σύζυγος σημερινού αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ ΟΣΦΠ θα μπορούσε να κάνει το ίδιο.

Δεν θα συμμετάσχουμε στην προσπάθεια δημιουργίας τοξικού κλίματος, καθώς γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός ίσως να ένιωθε καλύτερα αν ξαναορίζονταν οι Τρεϊμάνις-Πινέιρο ή άλλα ψυχοπαίδια του Κλατενμπεργκ.

Συμφωνήσαμε και οι δύο ΠΑΕ να οριστεί elite διαιτητής όπως και έγινε. Ευχόμαστε να μη θυμόμαστε μετά το ματς καν το όνομά του».