, Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

search icon search icon

Απάντηση Θ. Παππά σε Κ. Ζέρβα: Παρεμβαίνει η απόλυτη απραξία και ειρωνεύεται

Απάντηση στην ανακοίνωση της παράταξης “ΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ” για το ζήτημα του οικοπέδου στην Αγίου Δημητρίου 155 δίνει ο Θανάσης Παππάς, σύμβουλος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης και τ. Αντιδήμαρχος.

Ο κ. Παππάς αναφέρει σε ανάρτηση του στο facebook, στην οποία παραθέτει και σχετικά έγγραφα τα εξής:

ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 155-Η επόμενη ΜΕΡΑ.. Ομολογώ ότι δεν τα κάναμε όλα καλά, ούτε η διοίκηση Γ. Μπουτάρη ούτε εγώ ως αντιδήμαρχος. Άλλωστε και ο Ζέρβας ως αντιδήμαρχος του Γ. Μπουτάρη και μόνιμος αναπληρωτής δημάρχου, όταν ανέλαβε ως δήμαρχος διαπίστωσε ότι δεν βρήκε τίποτα! Χειρότερα βρήκε καμένη γη. Ας είναι. Οι δημότες αποφάνθηκαν για την πολιτεία του εσπευσμένως και με την πρώτη ευκαιρία. Στις πρώτες εκλογές που έγιναν βρήκαν ευκαιρία να αποφασίσουν τελεσίδικα. Και τώρα αφού δεν άσκησε τη δημαρχία αποδίδεται σε ασκήσεις αντιπολίτευσης. Με ευφυολογήματα και εξυπναδισμούς. Του τύπου να καλέσει σε ΕΔΕ ο Δήμαρχος Αγγελούδης τους Αβραμόπουλο-Παππά, που αποτελούν διευθυντήριο σύμφωνα με τα ΜΜΕ (!!). ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ για ΤΟΝ ΧΩΡΟ Α. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 155 Παραθέτω τα σχετικά στοιχεία για το θέμα της αξιοποίησης του οικοπέδου στην Α. Δημητρίου 155 και συνοπτικά σημειώνω: -Η Δνση Μελετών ρητά είχε διαβεβαιώσει πως το οικόπεδο μπορεί να αξιοποιηθεί μόνο για στέγαση σχολείου, μονάδα επαγγελματικής κατάρτισης, κτίριο λαϊκής επιμόρφωσης. -Το συμπέρασμα που είχα βγάλει, μετά από συνεννοήσεις και επαφές ήταν να στείλω σημείωμα στο Δήμαρχο (15-02-2018) όπου ζήτησα παρέμβαση για να διερευνηθεί το θέμα, εκτίμησα πως είναι στα αζήτητα, διαπίστωσα πως έχει εκμισθωθεί από τη σχολική επιτροπή και πρότεινα άμεσες ενέργειες για την αξιοποίηση του ακινήτου για στάθμευση των δημοτών, με την σκέψη ότι προχωρούν τα έργα της ανάπλασης της Απ. Παύλου. Σημείωνα όμως πως είναι πολλή η ροπή αδράνειας και τόση η πολυπλοκότητα δομών και υποτιθέμενων αρμοδιοτήτων που τέτοια θέματα χρονίζουν δυστυχώς. Μετά από αυτές τις επισημάνσεις πέρασαν τα χρόνια (1+4) άπραγα και έρχεται η διοίκηση Αγγελούδη και λέει στοπ. Τι γίνεται εδώ? Ζητά διερεύνηση και επίλυση. Και παρεμβαίνει η απόλυτη απραξία και ειρωνεύεται (εκ νέου).

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.