, Κυριακή
19 Μαΐου 2024

search icon search icon

Χ. Θεοχάρης σε Στ. Αγγελούδη: Είμαστε ένα τηλέφωνο μακριά (ΦΩΤΟ+Video)

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης είχε συνάντηση σήμερα στο δημαρχιακό μέγαρο με τον υφυπουργό Οικονομικών Χάρη Θεοχάρη στο πλαίσιο της διαδικασίας εισπραξιμότητας των οφειλών από πλευράς δήμου.

Αρχικά, ο κ. Αγγελούδης ευχαρίστησε τον κ. Θεοχάρη για την «πρωτοβουλία του να υποστηρίξει μέσα από τις αρμοδιότητές του τα προβλήματα και τα θέματά μας».

Από την πλευρά του, ο κ. Θεοχάρης τόνισε πως ο δήμαρχος έχει μια «σφαιρική εικόνα των θεμάτων του δήμου» παρά το μικρό χρονικό διάστημα που έχει αναλάβει.

«Εμείς, έχουμε έναν ρόλο εποικοδομητικό που μπορούμε να παίξουμε στα ζητήματα της εισπραξιμότητας των εσόδων του δήμου. Φαίνεται πως χρειάζεται κάποια ενίσχυση σε αυτόν τον τομέα. Εδώ είμαστε να ακούσουμε κι άλλα ζητήματα. Είμαστε ένα τηλέφωνο μακριά και υπόσχομαι κάθε φορά που θα έρχομαι στη Θεσσαλονίκη να περνάω από το γραφείο για να βλέπω την πρόοδο της μεταξύ μας συνεργασίας».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.