, Κυριακή
29 Ιανουαρίου 2023

Εύοσμος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξαιτίας εργασιών ασφαλτόστρωσης

Eργασίες ασφαλτόστρωσης σε τμήμα της Παλαιάς Συμμαχικής Οδού θα πραγματοποιήσει ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου αύριο Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου (κατά τις ώρες από τις 06. 00 έως τις 20.00).

Κατά την εκτέλεση των έργων θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σύμφωνα με τα παρακάτω:

1η ημέρα – Α΄ Φάση

Την 1η ημέρα θα εκτελεστούν εργασίες στο τμήμα από την είσοδο του Γενικού Καταστήματος Κράτησης έως το ύψος της επιχείρησης Εγγλέζοι – Ι. Μωυσίδης – Κ. Καλπαζίδης – Ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Φάση Α – Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ένα εκ των δύο ρευμάτων πορείας του οδοστρώματος της Παλαιάς Συμμαχικής Οδού, από το ύψος της εισόδου του Γενικού Καταστήματος Κράτησης Θεσσαλονίκης έως το ύψος της επιχείρησης οι Εγγλέζοι – Ι. Μωυσίδης – Κ. Καλπαζίδης – Ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το ελεύθερο  ρεύμα πορείας του οδοστρώματος εναλλάξ με τη βοήθεια σηματωρών και φωτεινών σηματοδοτών. Απαγορεύεται, όπου επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην Παλαιά Συμμαχική Οδό, κατά μήκος των εργασιών.

Β) 1η ημέρα – Β΄ Φάση

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο έτερο ρεύμα πορείας του οδοστρώματος της Παλαιάς Συμμαχικής Οδού, (το οποίο ήταν σε κυκλοφορία κατά τη φάση Α) από το ύψος της εισόδου του Γενικού Καταστήματος Κράτησης Θεσσαλονίκης έως το ύψος της επιχείρησης οι Εγγλέζοι – Ι. Μωυσίδης – Κ. Καλπαζίδης – Ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το ελεύθερο  ρεύμα πορείας του οδοστρώματος (το οποίο ήταν αποκλεισμένο κατά την φάση Α) εναλλάξ με τη βοήθεια σηματωρών και φωτεινών σηματοδοτών. Απαγορεύεται, όπου επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην Παλαιά Συμμαχική Οδό, κατά μήκος των εργασιών.

Α) 2η ημέρα – Α΄ Φάση

Την 2η ημέρα θα εκτελεστούν εργασίες στο τμήμα από το ύψος της επιχείρησης Εγγλέζοι – Ι. Μωυσίδης – Κ. Καλπαζίδης – Ανταλλακτικά αυτοκινήτων έως το τέλος της περίφραξης Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσ/νίκης.

Φάση Α – Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ένα εκ των δύο ρευμάτων πορείας του οδοστρώματος της Παλαιάς Συμμαχικής Οδού, από το ύψος της επιχείρησης οι Εγγλέζοι – Ι. Μωυσίδης – Κ. Καλπαζίδης – Ανταλλακτικά αυτοκινήτων έως το τέλος της περίφραξης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το ελεύθερο ρεύμα πορείας του οδοστρώματος εναλλάξ με τη βοήθεια σηματωρών και φωτεινών σηματοδοτών. Απαγορεύεται, όπου επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην Παλαιά Συμμαχική Οδό, κατά μήκος των εργασιών.

Β) 2η ημέρα – Β΄ Φάση

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο έτερο ρεύμα πορείας του οδοστρώματος της Παλαιάς Συμμαχικής Οδού, (το οποίο ήταν σε κυκλοφορία κατά τη φάση Α) από το ύψος της επιχείρησης οι Εγγλέζοι – Ι. Μωυσίδης – Κ. Καλπαζίδης – Ανταλλακτικά αυτοκινήτων έως το τέλος της περίφραξης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το ελεύθερο  ρεύμα πορείας του οδοστρώματος (το οποίο ήταν αποκλεισμένο κατά την φάση Α) εναλλάξ με τη βοήθεια σηματωρών και φωτεινών σηματοδοτών. Απαγορεύεται, όπου επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην Παλαιά Συμμαχική Οδό, κατά μήκος των εργασιών.