, Παρασκευή
24 Μαΐου 2024

search icon search icon

Στ. Αγγελούδης: Κάνουμε πράξη τη βελτίωση της συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης της άνω Πόλης

Σε τροποποίηση στη λειτουργία της λεωφορειακής γραμμής 22, που εξυπηρετεί συγκοινωνιακά την Άνω Πόλη, προχωρά ο ΟΑΣΘ από τη Μ. Δευτέρα, 29 Απριλίου. Η τροποποίηση αφορά τη διαδρομή, τις στάσεις και τα ωράρια της γραμμής όπως ανεφερε ο Στέλιος Αγγελούδης.

«Πριν δύο εβδομάδες, στη συνάντησή μας με τους συνδημότες μας στην Γ’ Δημοτική Κοινότητα στο πλαίσιο της ¨Ώρας των Πολιτών¨, δεσμεύτηκα για την άμεση αποκατάσταση μιας χρόνιας αδικίας σε βάρος τους που αφορά στην πυκνότητα των δρομολογίων του ΟΑΣΘ.

Οι συζητήσεις μας με την διοίκηση του Οργανισμού που είχαν ξεκινήσει από το Φεβρουάριο απέδωσαν καρπούς και πλέον από τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου ο ΟΑΣΘ προχωρά σε τροποποιήσεις στη γραμμή 22 που εξυπηρετεί το ιδιαίτερο ανάγλυφο της άνω Πόλης.

Πρόκειται για αλλαγές που αφορούν τόσο στα ωράρια και στις διαδρομές όσο και στις στάσεις, ώστε να απαντήσουμε πειστικά στα δικαιολογημένα παράπονα των πολιτών και να προσφέρουμε τη βέλτιστη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση.

Θέλω να ευχαριστήσω τον ΟΑΣΘ, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Κώστα Ταγγίρη και όλους τους συνεργάτες του για την αμεσότητα που επέδειξαν στο αίτημά μας, ώστε να δώσουμε το ταχύτερο δυνατό λύση σε ένα πρόβλημα που καθιστούσε προβληματική την καθημερινότητα των δημοτών μας.

Κρατώ τη δέσμευση του Οργανισμού, πως ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν ενδέχεται να υπάρξουν και νέες βελτιωτικές παρεμβάσεις, προς όφελος των πολιτών.

Έχουμε υποχρέωση να εργαστούμε μεθοδικά για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των Θεσσαλονικέων. Και αυτό θα πράξουμε, βήμα – βήμα».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.