, Τρίτη
23 Απριλίου 2024

search icon search icon

Θ. Παπαδόπουλος: Καλεί τους πολίτες να μην σταθμεύουν παράνομα τα αυτοκίνητά τους

Ο δήμαρχος Θέρμης, Θοδωρής Παπαδόπουλος, καλεί τους πολίτες , αλλά και τους καταστηματάρχες «να σέβονται το δημόσιο χώρο, να μην σταθμεύουν παράνομα τα αυτοκίνητά τους, αφήνοντας ελεύθερα τα πεζοδρόμια και πρωτίστως τις ειδικές λωρίδες και τις ράμπες που διευκολύνουν τη μετακίνηση των ατόμων με αναπηρία».

Παράλληλα, σημειώνει, ότι «δυστυχώς, ο δήμος Θέρμης εδώ και αρκετά χρόνια στερήθηκε τη δημοτική αστυνομία την οποία ευελπιστούμε ότι θα την επανασυστήσουμε πολύ σύντομα, καθώς, στο πλαίσιο της προκήρυξης που έχει γίνει έχουμε ζητήσει την πρόσληψη 15 δημοτικών αστυνόμων. Αυτό θα μας επιτρέψει να ασκήσουμε αποτελεσματικότερους ελέγχους, μεταξύ των οποίων είναι και η προστασία του δημόσιου χώρου».

Την παρέμβαση του δημάρχου προς το αστυνομικό τμήμα Θέρμης καθώς και προς την τροχαία Θέρμης προκάλεσε η απαράδεκτη συμπεριφορά ορισμένων ασυνείδητων οι οποίοι σταθμεύουν μονίμως τα αυτοκίνητά τους πάνω στα πεζοδρόμια, καταλαμβάνοντας ακόμη και την ειδική λωρίδα όδευσης τυφλών. Εντονότερο είναι το πρόβλημα στην οδό Βασιλικής Ταμβάκη, στο πεζοδρόμιο της οποίας σταθμεύουν καθημερινά αυτοκίνητα, δυσχεραίνοντας τη διέλευση πεζών, με κίνδυνο πρόκλησης ατυχημάτων.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.