, Σάββατο
30 Σεπτεμβρίου 2023

Protergia SpitiMou: Κοντά σας σε κάθε νέο ξεκίνημα

Στην Protergia, αναπόσπαστο κομμάτι της MYTILINEOS, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας στην Ελλάδα, σχεδιάζονται προϊόντα και υπηρεσίες με επίκεντρο τις ανάγκες των καταναλωτών.

Για εκείνους μάλιστα που κάνουν μια νέα αρχή, σε ένα νέο σπίτι, η Protergia φέρνει το οικιακό SpitiMou, ένα ακόμα καινοτόμο πρόγραμμα για το σπίτι που θέλουμε να ζήσουμε. Πάντα δίπλα σε όλους, σε κάθε νέο ξεκίνημα, η Protergia σχεδίασε ένα πρόγραμμα που… λύνει τα προβλήματα που προκύπτουν σε μια μετακόμιση. Ειδικά στην αρχή, που όλα είναι… περίεργα! Για την ενέργεια, όμως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, αφού το SpitiMou προσφέρει πολλά προνόμια, με τιμές βάσει κόστους και επιβράβευση κατά τη διάρκεια του συμβολαίου.

Συγκεκριμένα: Δωρεάν τα πάγια για 1 ολόκληρο χρόνο! Και στη συνέχεια 5€/μήνα, 100€ Protergia Επιστροφή Συνέπειας ή 30€ Protergia Επιστροφή για μη εμπρόθεσμη εξόφληση, χωρίς Ρήτρα Αναπροσαρμογής ακόμη και μετά το διάστημα αναστολής της και χωρίς Ρήτρα Αποχώρησης.

Καθώς η Protergia εξελίσσεται σε μία ολοκληρωμένη ενεργειακή εταιρεία, φροντίζει να παρέχει και ολιστικές υπηρεσίες για όλες τις ανάγκες κάθε νοικοκυριού. Έτσι, με το Protergia SpitiMou προσφέρονται επίσης: Δωρεάν τεχνική βοήθεια 24×7 (Protergia Home Care) για 1 έτος, Δωρεάν ασφάλιση περιεχομένου σπιτιού (Protergia Home Insurance) για 1 έτος και, φυσικά, υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, με το κύρος της MYTILINEOS.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα δεν αντικαθιστά τις κρατικές επιδοτήσεις μέσω του Ταμείου Ενεργειακής Μετάβασης, που ισχύουν συμπληρωματικά. Παράλληλα, δεν απαιτείται εγγύηση, αν η εξόφληση των λογαριασμών πραγματοποιείται μέσω πάγιας εντολής τραπεζικού λογαριασμού, δεν ισχύουν δεσμεύσεις ή πρόσθετες συνδρομές. Επιπρόσθετα, παρέχεται δωρεάν η υπηρεσία myprotergia με την οποία οι πελάτες μπορούν να πάρουν τον έλεγχο της κατανάλωσης στα χέρια τους με στατιστικά στοιχεία κατανάλωσης και πρακτικές συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας.

Η MYTILINEOS, μέσω της Protergia, δραστηριοποιείται στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, προσφέροντας σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, με περισσότερες από 300 χιλιάδες παροχές σε ολόκληρη τη χώρα.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL