, Κυριακή
28 Απριλίου 2024

search icon search icon

«Έφυγε» το κορίτσι του James Bond στην ταινία Goldfinger

Συμμετείχε ίσως στην καλύτερη ταινία James Bond με τον Σον Κόνερι στο ρόλο του πράκτορα 007. Όμως, η Τάνια Μάλετ δεν ακολούθησε καριέρα ηθοποιού για δικούς της λόγους.
Για τη δεκαετία του ’60 και του ’70 όμως ήταν ένα σύμβολο ομορφιάς. Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι πέθανε σε ηλικία 77 ετών.
Η Τάνια Μάλετ ήταν γνωστή για το ρόλο της ως Τίλι Μάστερσον, το κορίτσι του James Bond στην ταινία Goldfinger. Μια ταινία στην οποία τον μυστικό πράκτορα υποδύθηκε ο Σον Κόνερι και ανήκει στις κορυφαίες του είδους. Η Μάλετ ασχολήθηκε κυρίως με το μόντελινγκ ως μοντέλο για μπικίνι.
Παρά τη μεγάλη επιτυχία της ταινίας, Goldfinger, η οποία γενικά θεωρείται ως μία από τις καλύτερες της κινηματογραφικής σειράς James Bond, η Τάνια Μάλετ εγκατέλειψε την καριέρα στον κινηματογράφο. Αργότερα παραδέχθηκε ότι δεν ένιωθε άνετα με την έλλειψη ελευθερίας κατά τα γυρίσματα μιας ταινίας. Επιπλέον, επειδή δεν τη θεωρούσαν ηθοποιό, δεν πληρωνόταν καθόλου ικανοποιητικά.
Ο θάνατός της επιβεβαιώθηκε από το επίσημο κανάλι στο Twitter του James Bond, το οποίο διαχειρίζονται οι παραγωγοί της σειράς ταινιών.
«Δυστυχώς, πρέπει να ανακοινώσουμε ότι η Τάνια Μάλετ, που υποδύθηκε την Τίλι Μάστερσον στο «Goldfinger», πέθανε. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους της κατά τη διάρκεια αυτής της θλιβερής περιόδου».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.