Την αντίδραση της διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης προκάλεσαν οι εικόνες στη Νέα Παραλία, όπου οδηγοί πολυτελών αυτοκινήτων κινήθηκαν με ταχύτητα πάνω στο πλακόστρωτο.
Με ανάρτηση του, ο αντιδήμαρχος Προστασίας Δημόσιων Χώρων και Δημοτικής Αστυνομίας, Γιώργος Δημαρέλος, ξεκαθάρισε ότι η άδεια που είχε δοθεί αφορούσε αποκλειστικά τη στάθμευση των οχημάτων σε συγκεκριμένο σημείο και σε καμία περίπτωση δεν επέτρεπε την κυκλοφορία τους στον χώρο της Νέας Παραλίας.
Επιπλέον χαρακτηρίζει απαράδεκτη τη συμπεριφορά όσων «μετέτρεψαν τη Νέα Παραλία σε πίστα αγώνων» και ότι οι δημόσιοι χώροι της πόλης δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται ως «ξέφραγο αμπέλι».
Όπως επισημαίνει, ο Δήμος Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία και θα προχωρήσει άμεσα σε όλες τις προβλεπόμενες νομικές ενέργειες κατά των υπευθύνων.


