, Σάββατο
04 Μαΐου 2024

search icon search icon

Αρνείται τις κατηγορίες η μητέρα του Κωστή Πολύζου

Polyzos
Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγούνται η μητέρα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου, οι οποίοι κατηγορούνται για τη δολοφονία του 23χρονου, πριν από σχεδόν πέντε χρόνια στη Σιάτιστα Κοζάνης.
Ο εισαγγελέας αποφάσισε την προσωρινή κράτηση του ζευγαριού, μετά από την χθεσινή τους απολογία στον ανακριτή. Η 49χρονη γυναίκα και ο 42χρονος  σύζυγος της, πέρασαν τη νύχτα στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Κοζάνης, απ’ όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να μεταχθούν στη διάρκεια της ημέρας στις φυλακές Κορυδαλλού.
Όπως έγινε γνωστό, οι κατηγορούμενοι κατά την απολογία τους αρνήθηκαν τις πράξεις που τους βαρύνουν, λέγοντας πως δεν έχουν καμία σχέση με το έγκλημα. Η μάνα είπε πως έψαχνε το παιδί της σε τηλεοπτικές εκπομπές επειδή ανησυχούσε για την τύχη του. Ανέκφραστοι άκουσαν την απόφαση της προφυλάκισής τους, ενώ δεν έκαναν δηλώσεις κατά την αποχώρησή τους από το ανακριτικό γραφείο. Εκτός από την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού, αντιμετωπίζουν τις πράξεις της πλαστογραφίας μετά χρήσεως, της ψευδορκίας και της περιύβρισης νεκρού.
 
Πηγή: paraskhnio.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.