, Κυριακή
26 Μαΐου 2024

search icon search icon

Διαμαρτυρία του ελληνικού ΥΠΕΞ στον Βέλγο πρέσβη για όσα έγιναν στο Μπριζ με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Κινητοποίηση υπήρξε και από την πλευρά του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, μετά την καταγγελία του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στο Μπριζ με οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης και τις βελγικές αστυνομικές αρχές.

Ο ΠΑΟΚ κάνει λόγο για μίσος των Βέλγων αστυνομικών κατά τον οπαδών του και ζήτησε από την UEFA να επιληφθεί του θέματος, ενημερώνοντας σχετικά και το υπουργείο Εξωτερικών. Από το τελευταίο κάλεσαν έτσι τον Βέλγο πρέσβη στην Αθήνα για να συζητήσουν το θέμα και να υπάρξει σχετική διαμαρτυρία για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκαν οι Έλληνες που ταξίδεψαν στο Μπριζ για τον αγώνα του Conference League.

Αντίστοιχες κινήσεις θα γίνουν όμως και στο Βέλγιο, με τον Έλληνα πρέσβη εκεί, να έχει επαφές με τη βελγική κυβέρνηση για όσα συνέβησαν με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ έξω από το γήπεδο της Κλαμπ Μπριζ. Σημειώνεται ότι οι φίλοι του “Δικεφάλου του Βορρά” καταγγέλλουν ότι δεν τους επέτρεπαν την είσοδο στο γήπεδο, ακόμη και με εισιτήριο.

#Tags: ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.