22:13, Τρίτη
05 Ιουλίου 2022

Επεισοδιακή… σύλληψη– Θύτης ενδοοικογενειακής βίας πήγε να «εμβολίσει» αστυνομικούς

Σε μία επεισοδιακή… σύλληψη προχώρησαν οι άνδρες της αστυνομίας του Ρεθύμνου ενός θύτη ενός περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το βράδυ όταν ένας 37χρονος άνδρας – σε βάρος του οποίου υπήρχε δικαστική απόφαση να μην πλησιάζει την σύζυγο και τα παιδιά του – πήγε στο σπίτι τους.

Η σύζυγος ενημέρωσε άμεσα τις αρχές με άνδρες της αστυνομίας να σπεύδουν στο σημείο προκειμένου να τον συλλάβουν για παραβίαση ασφαλιστικών μέτρων.

Ο 37χρονος όμως στη θέα των αστυνομικών εξοργίστηκε και αντί να τους ακολουθήσει μπήκε στο αυτοκίνητό του έφυγε με αυξημένη ταχύτητα.

Άμεσα οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους και στήθηκε μπλόκο λίγο πριν τον κόμβο του Ατσιπόπουλου.

Εκεί, ο 37χρονος επιχείρησε να «χτυπήσει» με το αυτοκίνητό του τους αστυνομικούς οι οποίοι – όπως αναφέρουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες – πυροβόλησαν στα λάστιχα του οχήματος με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητο.

Τότε, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πλέον σε βάρος του 37χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση αλλά και για παραβίαση δικαστικής απόφασης.

#Tags: Κρήτη