, Σάββατο
15 Ιουνίου 2024

search icon search icon

ΟΣΕ: Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη του επιβατικού κοινού

Για την επαναλειτουργία του ελληνικού σιδηροδρόμου μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, ο ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ κ. Παναγιώτης Τερεζάκης, επιβιβαζόμενος στο πρώτο δρομολόγιο σήμερα το πρωί τόνισε πως «Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη του επιβατικού κοινού».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σας ευχαριστώ όλους όσους παρευρίσκεστε τούτες τις στιγμές δίπλα μας, καθώς μετά το τραγικό γεγονός που συγκλόνισε όλους μας, καλούμαστε να περάσουμε στην επόμενη μέρα.

 Τόσο η διοίκηση, όσο και όλοι οι εργαζόμενοι στο δίκτυο του ελληνικού σιδηροδρόμου, είμαστε αποφασισμένοι να θέσουμε σε λειτουργία εκ νέου τα τρένα της χώρας.

 Δηλώνουμε ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη του επιβατικού κοινού.

 Με δεδομένο ότι ο σιδηρόδρομος είναι το πλέον φιλικό στο περιβάλλον μεταφορικό μέσον, αξίζει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για τη γρήγορη και την ασφαλέστερη επαναλειτουργία του.

 Θέλουμε να σταθείτε και εσείς δίπλα μας, γιατί για όλους η επόμενη ημέρα του ελληνικού σιδηροδρόμου είναι ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί». 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.