, Δευτέρα
17 Ιουνίου 2024

search icon search icon

ΠΚΜ: Εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης σε τρεις δρόμους της Θεσσαλονίκης από αύριο

Εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν από αύριο Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022 και για μια εβδομάδα συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, σε γέφυρα πριν τα Λαγυνά, στην οδό Λαγκαδά και στο οδικό τμήμα από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» μέχρι την Περαία.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες στα τρία οδικά τμήματα είναι οι εξής:

  • Εθνική οδός Θεσσαλονίκη – Όρια Νομού Καβάλας: Θα πραγματοποιηθούν οικοδομικές εργασίες σε γέφυρα στο οδικό τμήμα μεταξύ της Εγνατίας Οδού έως τον οικισμό των Λαγυνών, με κατεύθυνση από τη Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μιας λωρίδας κυκλοφορίας.
  • Οδός Λαγκαδά: Θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής βλάστησης, καθαρισμού και χωματουργικές στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Ωραιοκάστρου έως τη διασταύρωση της οδού Λαγκαδά με την οδό Δαβάκη. Οι εργασίες θα γίνουν και στις δυο κατευθύνσεις (από και προς Θεσσαλονίκη) και με αποκλεισμό μιας λωρίδας κυκλοφορίας.
  • Επαρχιακή οδός Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης (Πράσινα Φανάρια) – Περαία – Ν. Επιβάτες – Αγ. Τριάδα – Ν. Μηχανιώνα: Θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής βλάστησης, καθαρισμού και χωματουργικές στο οδικό τμήμα μεταξύ του ισόπεδου κόμβου Αεροδρομίου “Μακεδονία” έως τον οικισμό της Περαίας. Οι εργασίες θα γίνουν και στις δυο κατευθύνσεις (από και προς Θεσσαλονίκη) και με αποκλεισμό μιας λωρίδας κυκλοφορίας.

Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 7.00 το πρωί. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από αύριο Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022 έως την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022, εκτός της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου 2022.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.