19:36, Παρασκευή
30 Σεπτεμβρίου 2022

Θεσσαλονίκη: 19 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο

Στην αυτόφωρη σύλληψη 19 ατόμων προχώρησαν -κατά το τελευταίο 24ωρο – αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο υλοποίησης στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Οι συνέλαβαν πέντε άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Μεταξύ αυτών και 22χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροδέμα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης (SHISHA) βάρους 3,16 γραμμαρίων.

Τέσσερα άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα, ανάμεσά τους και 45χρονος αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη στον Διεθνή Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο Ευρωπαϊκά Εντάλματα Σύλληψης των Αυστριακών και Γερμανικών Αρχών για αδικήματα περί ναρκωτικών και κατά της ιδιοκτησίας αντίστοιχα. Επιπλέον, ο 45χρονος κατείχε πλαστό Δελτίο Ταυτότητας προκειμένου να ταξιδέψει σε χώρα του εξωτερικού.

Έξι άτομα για περιπτώσεις κλοπής , τετελεσμένες και σε απόπειρα. Δύο άτομα για περίπτωση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών κατά συναυτουργία. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν στην ευρύτερη περιοχή Αγίων Πάντων ταξί, με οδηγό 54χρονο και συνοδηγό 23χρονο, στο εσωτερικό του οποίου επέβαιναν τρεις αλλοδαποί που δεν διέθεταν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα.