, Κυριακή
19 Μαΐου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: «Χριστούγεννα στο Ελευθέριο Κορδελιό» – Πέντε dj θα ξεσηκώσουν τους πολίτες

Ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο party για μικρούς και μεγάλους στις δύο κεντρικές οδούς της Δημοτικής Ενότητας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, οργανώνει με ξεχωριστή επιμέλεια και μεράκι ο Εμπορικός Σύλλογος Ελευθερίου Κορδελιού.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ελευθέριου Κορδελιού, προσκαλεί όλους τους δημότες, να στηρίξουν με την παρουσία τους την μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της τοπικής αγοράς, με στόχο την δημιουργία ενός ευχάριστου εορταστικού κλίματος από το οποίο δεν θα λείπουν οι εκπλήξεις και οι μεγάλες προσφορές των καταστηματαρχών.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Ε.Σ.Ε-Κ:

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023 από τις 10.00πμ έως τις 3.00μμ, 5 dj θα ξεσηκώσουν τον κόσμο με αγαπημένες μουσικές, γνωστά τραγούδια, χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα, σε 5 διαφορετικά σημεία κατά μήκος των οδών Α. Παπανδρέου και Α. Κατσαντώνη, όπου ειδικά τους πρωταγωνιστές των εορτών που είναι τα παιδιά, τους περιμένουν πολλές εκπλήξεις , με facepaintihg, magic show και πολλά- πολλά happenings.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.