00:25, Παρασκευή
20 Μαΐου 2022

Επίθεση με μολότοφ στο Δημαρχείο Θερμαϊκού – Τι αναφέρει ο δήμαρχος

Επίθεση με ρήψη μολότοφ σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Δημαρχείο Θερμαϊκού. Από την επίθεση τυλίχθηκε στις φλόγες ένα υπηρεσιακό αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο έξω από το Δημαρχείο. Στο σημείο επιχείρησαν 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και εξωτερικοί χώροι

«Τέτοιες απειλές και τέτοιους εκβιασμούς δεν τους ανεχόμαστε. Σε αυτά τα μηνύματα των εκβιασμών και των απειλών εμείς δεν υποκύπτουμε», τόνισε ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM» για την επίθεση με μολότοφ, που σημειώθηκε, τα ξημερώματα, στο δημαρχείο.

«Τέτοιες ενέργειες που μπορεί να είναι απειλητικές ή εκβιαστικές, δεν μας δειλιάζουν, δεν ελαχιστοποιούν κατά το ελάχιστο την εφαρμογή του νόμου και θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε χωρίς να επηρεαζόμαστε από τέτοια φαινόμενα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσαμασλής και πρόσθεσε: «Και εγώ προσωπικά αλλά και όλο το δημοτικό συμβούλιο και οι εργαζόμενοι του δήμου θα λειτουργούμε πάντα με νομιμότητα. Δεν υπάρχει περίπτωση να δειλιάσουμε και να υποχωρήσουμε από τη νομιμότητα. Εμείς θα λειτουργούμε με απόλυτη τη συνείδησή μας στην εφαρμογή του νόμου».

Ο δήμαρχος Θερμαϊκού δήλωσε βέβαιος ότι «η Αστυνομία θα κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει να κάνει και είμαι σίγουρος ότι πολύ γρήγορα θα συλληφθούν αυτοί που προσπάθησαν να κάψουν το δημαρχείο».